PLATTFORMAR

SharePoint

Det här är vårt eget naturreservat

Gällande applikationsutveckling för samarbete och innehåll har vi mångårig erfarenhet av att arbeta med SharePoint & SharePoint Online.

Oavsett om det gäller att utveckla produktivitetslösningar för företag eller offentlig verksamhet så har vi gjort det. De lösningar vi levererar är dessutom till 100% skapade med OOTB-funktionalitet och SharePoint Framework (SPFx) för att tillgodose din organisations behov.

Den har tagit oss från Skellefteå i norr runt om i Sverige och numera finns våra lösningar byggda i SharePoint Framework (SPFx) runt om i världen.

Vi har de senaste 6 åren engagerat oss så pass mycket att vår utvecklargrupp inte bara hänger med. Vi leder utvecklingen.

Vad vi gör kring SharePoint är att ständigt ligga längst fram. Så långt fram att vi blivit uppmärksammade av Microsoft själva.

 

Intranät och portaler  

Vi har massor med erfarenhet av att skapa SharePoint-intranätlösningar. Dels vår egen paketerade lösning som fungerar till både små och stora företag men även OOTB (Out of the box, det vill säga HELT utan anpassningar). Vår erfarenhet gör att vi enkelt tillgodoser era behov.  

Arbetsflöden 

Med Power Automate som följer med i din licens för Microsoft 365 kan vi automatisera många av de mer tråkiga och tidskrävande aspekterna av dina affärsprocesser. När det blir riktigt komplext använder vi Logic Apps eller Durable Functions, (Hej Azure!).

Support & förvaltning

Vi erbjuder kontinuerlig support och förvaltning. Som ni kanske vet så förändras molnet konstant. Vilket ofta gör det svårt att hänga med. Har ni då dessutom gjort anpassningar på plattformen ska det fungera även efter Microsoft rullat ut förändringar. Vårt team inom support och förvaltning är tillgängliga för att hjälpa er att lösa inte bara tekniska problem, utan även hjälpa dig att få ut det mesta av din SharePoint-investering.

Utveckling

SharePoint är inte bara en portallösning eller ett intranät. Vi har använt SharePoint för att bygga anpassade verktyg som projekthanteringsplattformar, CRM, kontrakthanteringssystem, investeringsapplikationer med mera. *sitter du på Lotus Notes - applikationer som du inte riktigt vet vad de ska ersättas med. SharePoint är svaret.

Migrering  

Oroa dig inte för att byta från on-premises till molnet. Vi kan hjälpa dig att migrera ALLT från din nuvarande SharePoint-installation som ligger kvar på era egna server eller i nån drifthall nånstans runt om i Sverige. Oroar ni er för GDPR eller Schrems II? Hör av er, vi har koll på hur ni kan skydda ert data på ett bättre sätt även om det är i molnet.

(Säg "Hej" till Sensitivity Labels & Retention Policies)

Integrationer  

Vi vet att du uppskattar att ha alla dina program, dokument och verktyg på ett ställe, det gör alla företag. Ibland är det klokt, ibland är det inte det. OM du däremot vill det kan du lita på att vi kommer kunna integrera alla dina system till SharePoint oavsett om det är ett ERP, CRM, ECM-system etc, m.m, osv.... 

Läs mer om företagen som valt att arbeta med oss

Varför ditt företag ska använda SharePoint  

SharePoint är inte bara ett molnbaserat dokumentbibliotek. SharePoint är i princip motorn bakom Teams, OneDrive och alla andra applikationer som hanterar filer inom Microsoft 365.

Men det slutar inte där.

SharePoint är en plattform där du kan skapa verktyg som gör din organisation bättre. Genom åren har vi byggt, integrerat och designat många olika typer av lösningar. Stora som små.

Här är ett axplock:

Sherpas Basecamp

 

 • Byggt på SharePoint Online och anpassade delar i SPFx

 • Paketerad lösning 

 • Snabbt att komma igång

 • Enkelt att använda

Sherpas VLS

 

 • Byggt på SharePoint Online, Visio och anpassade delar i SPFx

 • Paketerad lösning

 • Snabbt att komma igång

 • Enkelt att använda i både SharePoint och Teams

Integration mot Open Text eDOCS

 

 • Synkroniserar dokument, metadata, rättigheter och status mellan Teams/SharePoint Online & Open Text eDOCS

 • Synkron synkronisering av dokument och mappar från Teams/SharePoint-dokumentbibliotek till eDOCS Public Folders

 • Användardriven synkronisering/arkivering av dokument och mappar till eDOCS från Teams/SharePoint-dokumentbibliotek

Mer exempel

 • Investeringsportal med attesteringsflöden
 • Provtagning och labbfunktionalitet
 • Projektportal
 • Byggdagbok
 • Formulär för försäljningsbudget
 • m.m

 

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info