Sherpas Basecamp™

Ett intranät baserat på SharePoint Online tillsammans med ett antal moduler som vi utvecklat för att skapa den moderna arbetsplatsen. Färdigt att använda!

Vad är SharePoint online?

SharePoint Online är en plattform inom Microsoft 365 som ger ett brett utbud av samarbetsmöjligheter som gör att organisationer kan hantera, få tillgång till och dela information från alla typer av enheter.

Med SharePoint Online kan företag anta ett smidigt tillvägagångssätt för samarbete internt och externt. Det har helt enkelt förutsättningar att bli er digitala arbetsplats.

SharePoint Online och vår paketerade lösning Sherpas Basecamp skapar en centralt plats för nyheter, korrespondens, fullständig dokumenthantering, riktlinjer, avtal, rutiner, intern kultur samt kunskapsspridning precis som företag vill ha det.

Ett modernt intranät helt enkelt.

Vad ingår i Sherpas Basecamp?

Ansvarskalender

Vem har ansvaret för vad den här dagen, veckan eller månaden. Med en ansvarskalender kan ni planera i förtid hur exempelvis ett jourschema ska se ut. Information om era medarbetare hämtas från er användarkatalog i Azure-AD.

Kommunicera med alla

Du och ditt team kommer kommunicera sömnlöst kring nyheter, uppdateringar i arbetssätt samt kring dokument i Basecamp. Dessutom kommer rätt information nå rätt målgrupp genom smart målgruppsanpassning.

Enkelt att använda

Sherpas Basecamp är 100 % mobilanpassat. Det innebär att innehållet anpassas utifrån vilken typ av enhet och skärmstorlek du väljer att logga in med, inklusive de smarta funktioner som Office 365 erbjuder i din webbläsare.

Snabbt att komma igång

Det som tidigare tog månader kan nu ta en till några få veckor. I och med att Sherpas Basecamp är en paketerad lösning så behöver vi ett startmöte tillsammans med er för att definiera vilka sidor som ska finnas. Efter det gör våra script jobbet. Och vips så har ni ett intranät.

Kundanpassad design

Ge oss er grafiska profil och era logos. Sen är det klart. Vi skapar sidor och mallar så att det blir enkelt för era administratörer att skapa innehåll.  

Mina appar

Låt användaren själv välja vilka applikationer som de vill ha åtkomst till från Sherpas Basecamp. 

Personalhandbok

Äntligen får ni en plats där ni kan samla all information för er personal. Riktlinjer, förmåner, att göra-listor, instruktioner m.m.

Ledighetsansökan

Med vår ledighetsansökan får du i Basecamp möjlighet att ansöka om, bevilja och avslå ledighet. Ni får även en översikt över vilka som är frånvarande i organisationen. 

Informationsmeddelanden

Är det något som är akut, tidsbegränsat och som måste nå alla? En färdig modul som visar detta som en banner på samtliga sidor inom intranätet.

Avtalshantering

En plats för att hantera era avtal. Bli påmind när det är dags att omförhandla. Rutiner för godkännande. Allt finns i Sherpas Basecamp.

Modern sökfunktion

Vi har vidareutvecklat en förbättrad sökfunktionalitet till SharePoint Online. Vår egen lösning för "Sök" ger dig bättre möjligheter att hitta rätt information genom att skräddarsy din sökupplevelse.

Onboarding

Hur vill du att dina medarbetare ska komma in i företaget. Med Sherpas Basecamp får ni en möjlighet att ta Onboardingen till nästa nivå.

Här kan ni se en videoinspelning gällande intranät, ses bäst i helskärm!

Skebo valde Basecamp

Fler och fler företag har upptäckt vår lösning för Intranät

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info