Vi söker fler medarbetare!

Vill du se människor och organisationer utvecklas?

Vi också.

Låt oss göra det tillsammans!

Lediga tjänster

I och med den ökade efterfrågan på våra tjänster och produkter söker vi på Sherpas fler kollegor som är med och utvecklar och stöttar våra kunder samt medarbetare.

Sherpas är ett av de ledande IT-bolagen inom om våra områden. Vi är ett lokalt personalägt bolag med ett femtiotal anställda på våra kontor i Skellefteå och Stockholm. Vår verksamhet genomsyras av en kamratlig kultur med korta beslutsvägar.

Vi hjälper företag och organisationer med affärs- och verksamhetsutveckling med spetskompetens inom våra områden. Vi utvecklar även egna mjukvaruprodukter. Vi tror genuint på att modern teknologi kan förbättra och effektivisera företags och organisationers arbetssätt.

Kunderna till oss är flera av Sveriges och Skandinaviens största och intressantaste bolag.

Vad vi söker just nu:

IT-tekniker

Som IT-tekniker arbetar du brett med varierande arbetsuppgifter och har goda möjligheter att bidra och påverka både verksamhet och arbetssätt. I ditt arbete har du kontakt med olika delar av organisationen och är inblandad i många varierande projekt mot kund.

För att lyckas i rollen söker vi dig som har ett stort engagemang och intresse för branschen. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning som grund och några års erfarenhet som IT-tekniker, Driftstekniker eller nätverkstekniker. Är du certifierad inom området eller har erfarenhet av stordrift är det ett plus.

Vi ser gärna att du har en bred allmän IT-bakgrund med dokumenterade kunskaper inom Microsofts programsuite.

 

Profil

Som person har du en god servicekänsla och tycker det är roligt att hjälpa andra. Arbetet kommer innebära mycket kundkontakt varför kommunikativ förmåga och ett utåtriktat sätt är avgörande för framgång i rollen. Därtill har du en stark inre drivkraft, är självgående i ditt arbete och trivs bäst med frihet under ansvar. Att jobba i grupp är också nåt som du gillar och bidrar gärna till en god stämning och utvecklingsorienterad anda.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i att vidareutveckla, underhålla och supportera:

 

Windows servrar och klienter

RDS-server

Hyper-V eller VMware

Drift och övervakning av hostingmiljö

Backup och Datalagring

Nätverk

Administration av Microsoft 365 (E-post, Sharepoint, Teams, Azure)

 

Om den här tjänsten känns intressant ser vi gärna att du skickar en beskrivning varför du kommer passa hos oss samt dina erfarenheter. Urval och intervjuer sker löpande.

Kontakt:

Mats Stenlund, 070-6189801

Systemutvecklare

Vill du vara med i vår ständiga utveckling för att erbjuda de bästa verksamhetslösningarna och produkterna till våra kunder? Vi vill ha fler kollegor som är genuint intresserade av våra kunders verksamheter och som vill hjälpa till att bygga långsiktiga lösningar och relationer.

 

Vi önskar oss en kollega som kan fokusera både på detaljer och se helheten och som har förmågan att presentera de tekniska lösningarna på ett lättförståeligt sätt.Profil
Vi söker nu en kollega som har minst 3 års erfarenhet av webbutveckling Microsoftmiljö. Har du hunnit med att lära dig en del om Microsoft 365 och Microsoft Azures möjligheter är det ett stort plus. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Som systemutvecklare på Sherpas arbetar du främst med utveckling av lösningar åt våra kunder. Men vi utvecklar även ett antal paketerade mjukvaror som vi marknadsför och säljer på marknaden. Vi har ett modernt agilt arbetssätt och använder de senaste teknologierna.

Vi söker dig som brinner för att göra förändring. Du skall ha ett naturligt driv och energi samt besitta goda ledaregenskaper då du kommer vara en central del i utvecklande av våra framtida samarbetsplattformar. Att kunna vägleda våra kunder både i stora som mindre forum på ett sakligt, tydligt och inspirerande sätt ser vi som positiva egenskaper.

Den vi söker har kunskap inom några eller alla dessa områden:Back-end-utveckling i .NET-miljö (C#, ASP.NET, SQL Server

Front-end-utveckling i HTML5 och TypeScript / JavaScript, React / Angular

Office 365/SharePoint Online samt Microsoft Azure

Agila projektmetoderOm den här tjänsten känns intressant ser vi gärna att du skickar en beskrivning varför du kommer passa hos oss samt dina erfarenheter. Urval och intervjuer sker löpande.


Kontakt:
Fredrik Krekula, 070-2223131

Vilka är vi?

Vi är ett bolag lokaliserat i Skellefteå och Stockholm. 

Vi hjälper företag och organisationer med verksamhets- och systemutveckling. projektledning, portallösningar, informationshantering, ERP/CRM/BI-system och infrastrukturlösningar. 


Vi arbetar med några av Skandinaviens största och intressantaste bolag och använder den senaste tekniken för att hantera information och skapa fördelar för våra kunder. 


Vi är också ett jordnära, vänligt gäng som gör vårt bästa för att det ska kännas kul att arbeta tillsammans med oss, oavsett om vi är kollegor, kunder eller leverantör.  

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25
E-post: info@sherpas.se

Tveka inte att skicka din fråga till oss

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller e-post.

Vår Helpdesk-personal är beredd att ta hand om din fråga så snabbt det bara går.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info