Om Sherpas

Vi har gjort nästan alla misstag som är möjliga i vår strävan att få  kalla oss erfarna.  

Förhoppningsvis kan vi hjälpa dig att undvika liknande misstag.

Detta innebär rådgivning om hur du bäst närmar dig frågor om data, system och digitalisering och hur ni bäst får förändring att ske.

Vi brukar påstå att bära kartan är en sak, att ha någon som kan visa dig vägen är en helt annan. 

Vilka är vi?

Sherpas är ett av de ledande IT-bolagen inom om våra områden.

Vi är ett personalägt bolag med ett sextiotal anställda på våra kontor i Skellefteå(HK) och Stockholm där vår verksamhet genomsyras av en kamratlig kultur med korta beslutsvägar.

Vi hjälper företag och organisationer med affärs- och verksamhetsutveckling samt utvecklar egna mjukvaruprodukter.

Kunderna till oss är flera av Sveriges och Skandinaviens största och intressantaste bolag.

Vi vet att modern teknologi kan förbättra och effektivisera ert arbetssätt.

Varför namnet Sherpas?

För alla är ordet "Sherpas" synonymt med bergsguider som vägleder äventyrare mot förverkligandet av deras dröm - att nå toppen av världens högsta berg.

Deras rykte omfattar även deras imponerande arbetskapacitet, lojalitet och vänlighet gentemot dem de assisterar.

Genom att inkorporera dessa egenskaper i vårt arbete som verksamhetskonsulter, systemutvecklare och IT-konsulter tar vi inspiration från Sherpas.

På samma sätt som de bär med sig sina uppdragsgivare genom utmanande bergsmassiv, tar vi på oss rollen som vägledare och rådgivare för att navigera genom den komplexa terrängen av affärsprocesser och digitala lösningar.

Med en liknande ödmjukhet och beslutsamhet strävar vi efter att inte bara leverera resultat, utan också att bygga starka relationer grundade i lojalitet och service. På så sätt fullföljer vi vårt uppdrag - att lotsa våra kunder mot framgång.

Vem är du?

Företagens mest begåvade personer visar alltid vägen inom organisationen. Framförallt inom de områden där vi verkar. 

Du kan vara på ett litet, stort, offentligt, privat eller publikt företag och se över hemlighetsstämplad information, ansvara för att flödena fungerar, kvalité, ekonomi, produktion eller den som går igenom Excel bok efter Excel bok för att färdigställa rapporten till din uppdragsgivare.

Våra tjänster och lösningar ser till att du får den information du behöver när du behöver den, oavsett om den är lagrad i molnet, i en databas, ett ERP-system eller i en bortglömd mapp.

Förutom våra konsulter och de system som kommer från våra partners har vi dessutom egna lösningar som gör det möjligt för organisationer att göra väldigt finurliga saker - dessutom kostnadseffektivt.

Vad som leder oss

 

  • De bästa lösningarna gör vi tillsammans. Vi bygger mer omtänksamma och effektiva lösningar när vi samarbetar med våra kunder.

  • Tittar vi bakåt hjälper vi Er att springa framåt. Om vi kan lära oss av historisk information tar vi bättre beslut i framtiden.

  • Vi måste ge er system som kan utvecklas av oss, OCH ANDRA, för att producera de bästa resultaten nu och framöver.

  • Ärlighet varar längst. Vi är ärliga även om det kan vara svårt. Detta kan ibland medföra att vi tackar nej till uppdrag.

  • Alla måste vinna. Vi måste söka efter det bästa för våra kunder, vad som är bäst för våra anställda och vad som är bäst för Sherpas.

Passion för vårt syfte är avgörande

Sherpas är en plats där vårt folk är engagerade i vad de gör och har möjlighet att ta den passionen vidare. Vi har ett ansvar för att våra kollegor har bra liv överlag, inte bara bra upplevelser medan de är på kontoret.

Låter vi som en arbetsplats som skulle passa dig? Ta kontakt med oss, vi letar alltid efter nya människor som kan göra vårt bolag bättre.

Jobba med oss?

Vi letar alltid efter nyfikna & intressanta människor som inte räds ansvar och har nära till skratt.

Vilka vi hjälper?

Massor med företag i olika storlekar och olika branscher. Här kan du läsa mer

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info