TJÄNSTER

Verksamhetsutveckling

Vi hjälper företag att hantera sina mest ambitiösa projekt och skapa nya möjligheter för samtliga inom organisationen. 

Vi har varit där du är.

Det är inte lätt att göra smarta, framtida val när det finns så många möjligheter. Våra konsulter tillhandahåller djup, branschöverskridande kunskap som hjälper Er att bryta ny mark och skapa en tydlig väg framåt.  

Vi tycker dessutom många konsulter pratar om var ditt företag behöver gå. Vi föredrar snarare att ta dig dit med hjälp av innovativa synsätt och lösningar. Vi har i över ett decennium hjälpt företag att sammanställa ett smörgåsbord av möjligheter, upplyst av data och trender som betyder något för ditt företag.  

För det är ju så, för att vara konkurrenskraftig måste din strategi inte bara anpassa sig snabbt till det som sker runt omkring dig,

Du måste dessutom vara tydlig vart ni ska. 

Systemval

Ska du genomföra en större systemimplementering? Vi hjälper dig att undvika fallgropar och smidigt implementera system som ERP, Moderna arbetsplatser, CRM, BI och andra typer av verksamhetssystem.

Processförbättringar

Hur smidig är er verksamhet? Nyttjar ni de digitala möjligheterna som finns eller har ni kvar mycket manuell hantering? Medarbetarnas vilja och synsätt styr ofta hur långt olika företag kommit, hur vill ni att era processer ska fungera?

Vi kan hjälpa Er med effektiva processupplägg och genomgångar som förbättrar och förtydligar din verksamhet för alla. Och dessutom kommer vi förstå systemen där arbetet eller kunskapen ska användas.

Projektledning

Under det senaste decenniet har vi på Sherpas framgångsrikt konsulterat, undervisat och styrt IT-projekt framåt. Vi ser över och hjälper dig med arbetsflöden, integrationer, identifierar möjligheter, anpassade lösningar och leder ditt team genom implementering av de mest komplexa IT-projekt som ditt företag står inför.

Uniper och Analytics

Bakgrunden till projektet hos Uniper handlar om bättre uppföljning och analys gällande tillståndskontroll för vattenkraftanläggningar men inom samma del belyses även behov av strategi och koncept gällande DW/Analytics som helhet

Jämtkraft

Jämtkraft har tecknat avtal med Sherpas gällande tjänster.
Det första uppdraget som tilldelats är att Sherpas skall agera projektledare och lösningsarkitekter gällande införandet av D365FO.


Den nya lösningen ska skapa förutsättningar för en ny plattform med standardiserade processer, förbättrad kvalitet och högre automationsgrad.

Vem är du?

Företagens mest begåvade personer visar alltid vägen inom organisationen. Framförallt inom de områden där vi verkar. 

Du kan vara på ett litet, stort, offentligt, privat eller publikt företag och se över hemlighetsstämplad information, ansvara för att flödena fungerar, kvalité, ekonomi, produktion eller den som går igenom Excel bok efter Excel bok för att färdigställa rapporten till din uppdragsgivare.

Våra tjänster och lösningar ser till att du får den information du behöver när du behöver den, oavsett om den är lagrad i molnet, i en databas, eller i en bortglömd mapp.

Förutom våra konsulter och de system som kommer från våra partners har vi dessutom egna lösningar som gör det möjligt för organisationer att göra väldigt finurliga saker - dessutom kostnadseffektivt.

Informationshantering

Projekt för informationshantering är utmanande och komplicerade. De kräver integration och samordning av ett brett spektrum av informationshanteringssystem och kräver nästan alltid en beteendeförändring från dina anställda (exempelvis; hej då G:? Hur ska vi göra nu?). Som ett resultat misslyckas många med den här typen av initiativ. Vi har en beprövad metod för att planera, distribuera och driva användning och förändring av era digitala arbetsytor oavsett om det gäller dokument, bilder eller data.

Utbildning

Utbildning som fungerar. Gällande de flesta teknikutbildningar förväntas människor lära sig system under en halv dags, eller en hel dags utbildning. I nästan alla andra områden, oavsett om det är matlagningskurser eller pianolektioner, genomförs utbildning i timslånga sessioner under en lång tid. Dessa inkluderar vanligtvis genomgångar av tidigare sessioner och praktisk erfarenhet.

Vi tycker det fungerar bäst precis så, utbildningar för hela organisationer eller avdelningar som genomförs i korta sessioner under flera veckor. Detta möjliggör övning mellan sessionerna som förstärker inlärningen.

Nyhléns Hugosons och ERP-systemet

Nyhléns Hugosons har valt att arbeta med Sherpas kring sitt ERP-system baserat på Pyramid Business Studio

Skellefteå Kraft och D365

– Sherpas har visat beslutsamhet vad gäller investeringar i kompetens både tekniskt och verksamhetsmässigt för Dynamics-plattformen, säger Joachim Nordin, VD på Skellefteå Kraft. D365FO kommer vara en av våra allra viktigaste plattformar, och kommer att ge oss möjligheter att effektivisera vår verksamhet utifrån förbättrad tillgång till information och förenklade processer

Vi har alltid pratat om att bygga långsiktiga relationer, dela kunskap och att vara transparenta. Vi tror fortfarande att de bästa lösningarna inte bara kan utvecklas av oss, utan även av andra. 

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info