NYHET

Nyhléns Hugosons och ERP-systemet

Nyhléns Hugosons vision är att vara det naturliga valet vid alla norrländska måltidstillfällen. Det blir de genom att vara det ledande norrländska matföretaget med fokus på deras kunder, deras mathantverk och deras norrländska bönder och odlare. En förutsättning för att lyckas är att de ständigt utvecklar deras organisation, processer och inte minst skapar förutsättningar för deras medarbetare att utvecklas med företaget. I och med detta är ett fungerande ERP-system ett minimum och där har bolaget valt att arbeta med Sherpas kring sitt ERP-system baserat på Pyramid Business Studio.

En stor fördel med Pyramid Business Studio är att allt de behöver finns på en och samma plats. Dessutom består Nyhléns av flertalet bolag som nu alla finns inom samma system. Det är mycket enkelt att använda och det finns en mängd olika funktioner som gör att de enkelt kan hantera fakturor och order, spåra betalningar och rapportera om deras försäljning. Dessutom ger Pyramid Business Studio bolaget möjlighet att anpassa deras beställningar och fakturor efter specifika behov och krav. Nyhléns Hugosons har dessutom integrerat Pyramid mot ett antal system med hjälpa av Sherpas vilket gett dem en smidigare process mot alla typer av motparter.

Sherpas uppdrag omfattar projektledningstjänster, utveckling, konsulttjänster samt utbildning. 

Om Nyhléns Hugosons

Nyhléns Hugosons är Norrlands ledande matproducent, med egen tillverkning av lokalproducerade kött- och charkprodukter, kyld färdigmat samt potatisprodukter. De satsar på att utveckla och sprida det norrländska mathantverket. Tillsammans med deras bönder och med de finaste råvarorna som grund, skapar de norrländskt mathantverk med stolthet och kvalitet i alla led.

Företaget har produktionsanläggningar i Luleå, Skellefteå och Ullånger och omsätter ca 650 miljoner SEK.

 

Vi har varit där du är.

Det är inte lätt att göra smarta, framtida val när det finns så många möjligheter. Våra konsulter tillhandahåller djup, branschöverskridande kunskap som hjälper Er att bryta ny mark och skapa en tydlig väg framåt.  

Vi tycker dessutom många konsulter pratar om var ditt företag behöver gå. Vi föredrar snarare att ta dig dit med hjälp av innovativa synsätt och lösningar. Vi har i över ett decennium hjälpt företag att sammanställa ett smörgåsbord av möjligheter, upplyst av data och trender som betyder något för ditt företag.  

För det är ju så, för att vara konkurrenskraftig måste din strategi inte bara anpassa sig snabbt till det som sker runt omkring dig,

Du måste dessutom vara tydlig var ni ska. 

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info