Jämtkraft väljer Sherpas

Jämtkraft har tecknat avtal med Sherpas gällande tjänster.

Det första uppdraget som tilldelats är att Sherpas skall agera projektledare och lösningsarkitekter gällande införandet av D365FO.

Den nya lösningen ska skapa förutsättningar för en ny plattform med standardiserade processer, förbättrad kvalitet och högre automationsgrad.

För att uppfylla kostnadsbesparingar och nå full avkastning från de investeringar som sker i företagets system-miljö, etableras ett D365FO på ett sådant sätt att många anpassningar från tidigare system kan plockas bort.

– Vi är såklart stolta över att få förtroendet av Jämtkraft. Vi har haft förmånen att samarbeta med många energibolag under de senaste åren och vi ser detta som ytterligare bevis på att vårt företag har rätt kompetens för framtida digitalisering av både stora och små bolag, säger Mats Stenlund, VD på Sherpas Group.

– Sherpas har visat tydlighet i kompetens både tekniskt och verksamhetsmässigt för Dynamics-plattformen, säger Jessica Wengfelt, Avdelningschef IT-strategi & digitalisering på Jämtkraft. D365FO kommer vara en av våra allra viktigaste plattformar, och kommer att ge oss möjligheter att effektivisera vår verksamhet utifrån förbättrad tillgång till information och förenklade processer.

Om Jämtkraft

Jämtkraftkoncernens verksamhet finns i Sverige och Norge och bedrivs i
moderbolaget och via dotter- och intressebolag. Koncernen producerar, distribuerar
och säljer elenergi och värme.

Den el och värme de producerar själva kommer från
förnybara energikällor såsom sol-, vind-, och vattenkraft samt restprodukter från
skog och från trä- och skogsindustri. Verksamheten i Norge består i huvudsak av
vattenkraft. Bolaget omsätter ca 4.5 miljarder och har ca 400 anställda.

 

Vi har varit där du är.

Det är inte lätt att göra smarta, framtida val när det finns så många möjligheter. Våra konsulter tillhandahåller djup, branschöverskridande kunskap som hjälper Er att bryta ny mark och skapa en tydlig väg framåt.  

Vi tycker dessutom många konsulter pratar om var ditt företag behöver gå. Vi föredrar snarare att ta dig dit med hjälp av innovativa synsätt och lösningar. Vi har i över ett decennium hjälpt företag att sammanställa ett smörgåsbord av möjligheter, upplyst av data och trender som betyder något för ditt företag.  

För det är ju så, för att vara konkurrenskraftig måste din strategi inte bara anpassa sig snabbt till det som sker runt omkring dig,

Du måste dessutom vara tydlig var ni ska. 

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Södra Järnvägsgatan 50, 931 29  Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25
E-post: info@sherpas.se

Tveka inte att skicka din fråga till oss

Helpdesk

Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post.

Vår Helpdesk-personal är beredd att ta hand om din fråga så snabbt det bara går.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info