NYHET

NRC Group Sverige AB väljer Sherpas

NRC Group Sverige AB  ställer höga krav på samarbetsplattformar för både interna och externa projekt. De sökte ett system för digitalt samarbete där utmaningen låg i att hantera många projekt samt att effektivisera och stärka den digitala kommunikationen. Valet av plattform för bolaget blev Microsoft 365 där Microsoft Teams och SharePoint Online spelat en avgörande roll.


För att säkerställa att en ny användarvänlig plattform togs fram enligt best practice och innehållandes de verksamhetskritiska delar som NRC efterfrågade inom projekthantering och anbudsprocessen sökte de efter en partner att samarbeta med, dels kring standardförfarande dels för systemutveckling av verksamhetsnära applikationer.

I Sherpas hittade NRC vad de letade efter.

Sherpas initiala åtagande innebar uppsättning, utveckling samt utbildning gällande provisionering av Teams-mallar för anbud och projekt med hjälp av Sherpas egna produkt, Sherpas Teams Provisioning, samt rådgivning och systemutveckling av tilläggsapplikationer för plattformen Microsoft 365. NRC har dessutom arbetat tillsammans med Sherpas för att hantera styrande dokument där Sherpas VLS använts som  gränssnitt.

Om NRC Group Sverige AB

 

NRC Group Sverige AB är en expansiv järnvägs- och markentreprenör som arbetar med framtidens infrastruktur i Sverige, Norge och Finland. De bygger allt från vägar och broar till järnvägar för både fjärr- och lokaltrafik samt utför drift- och underhållsarbeten på flertalet järnvägssträckor. 

 

De är experter inom alla teknikområden och står för modernisering av våra vägar och järnvägsnät. Bolaget i Sverige har ca 450 medarbetare och omsätter ca 1.2 miljarder. NRC Group har sitt huvudkontor i Lysaker utanför Oslo. De sysselsätter totalt drygt 2 450 medarbetare och omsätter ca 6,5 miljarder norska kronor. NRC Groups aktie är noterad på Oslo Børs med tickerkoden ”NRC”.

 

 

Ordning och reda i Microsoft Teams ?

Vill ni få kontroll på hur Team skapas och underlätta för era användare att få rätt struktur på foldrar, dokument och Teams-appar?

Vi har utvecklat Sherpas Provisioning Tool™ som en lösning för att ta kontroll över Teams hela livscykel, från skapande - till arkivering.

Erfarenhet av Systemutveckling

Tjänster, system såväl som organisationen är under ständig utveckling. Vi erbjuder rätt kompetens och specialistkunskap för att alltid ligga steget före. Våra projektledare, utvecklare och arkitekter hjälper dig med utveckling, support och rådgivning så att dina system och din miljö alltid är anpassade efter dina behov.

Sherpas VLS

 

  • Byggt på SharePoint Online, Visio och anpassade delar i SPFx
  • Paketerad lösning
  • Snabbt att komma igång
  • Enkelt att använda i både SharePoint och Teams

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info