NYHET

Balticgruppen väljer Sherpas

Balticgruppen ställer höga krav på samarbetsplattformar och strukturkapital. De såg sig om efter en lösning för hantering av teknisk dokumentation samt att effektivisera och stärka den digitala kommunikationen kring dokument.

I och med att bolaget redan hade kommit långt i sin användning av Microsoft 365 blev Microsoft Teams och SharePoint Online ett naturligt val som plattform.

För att säkerställa att lösningen togs fram enligt best practice och innehållandes de verksamhetskritiska delar som Balticgruppen efterfrågade sökte de efter en partner att samarbeta med, I Sherpas hittade Balticgruppen vad de letade efter.

Sherpas åtagande innebar uppsättning, utveckling samt utbildning gällande provisionering av Teams-mallar, taxonomi och dokumenthantering samt rådgivning gällande M365.

Om Balticgruppen

 

Balticgruppen är ett fastighetsbolag som utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter. De är och har varit delaktiga i uppförandet av projekt i Umeå som kulturhuset Väven, gallerian Utopia Shopping, Skulpturparken och Konstnärligt campus.

 

Balticgruppens vision:

 

”Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare. Vi strävar mot det bästa Umeå – en attraktiv stad som genom hållbar tillväxt når 200 000 invånare till år 2050. Våra investeringar är långsiktiga och bygger på insikter vi gjort utifrån dialog med kunder, samarbetspartners, medarbetare, näringsliv, offentliga förvaltningar, akademi och medborgare. Genom att arbeta kunskapsdrivet och utifrån stadens styrkor bidrar vi till att skapa ett samhälle där människor kan leva ett hållbart liv.”

 

 

Ordning och reda i Microsoft Teams ?

Vill ni få kontroll på hur Team skapas och underlätta för era användare att få rätt struktur på foldrar, dokument och Teams-appar?

Vi har utvecklat Sherpas Provisioning Tool™ som en lösning för att ta kontroll över Teams hela livscykel, från skapande - till arkivering.

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info