PLATTFORMAR

Dynamics 365

Det här är där Digital transformation börjar, i hjärtat av din verksamhet.

Microsoft Dynamics 365 för Finance and Operations består nu av två delar: Finance och Supply Chain Management. Dessa hjälper medelstora till stora företag att snabbt ta smartare beslut, omvandla affärsprocesser och säkerställa data och information för hela företaget.

Ta med dig kollegor, data och processer till Microsoft Dynamics 365 - det intelligenta ERP-systemet som hjälper dig att hantera och driva hela din verksamhet.

Sherpas har djup branschkompetens inom logistik, tillverkning och energi, och vi känner till de svårigheter som organisationer möter när de ska implementera eller uppgradera stora system.

Det är därför vi implementerar, integrerar, stöder och uppgraderar Microsoft Dynamics 365 (tidigare känt som Dynamics AX eller Axapta).

Tillsammans kommer vi se över ert projekt redan från förstudiefas och sedan utforma en plan som gör att ni kan nå era förväntningar på Dynamics 365, CRM, Power BI, PowerApps och Power Automate.

Vår erfarenhet hjälper dig framåt.

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 är en avancerad ERP-plattform med flexibel funktionalitet och möjligheten att integreras med ett brett utbud av affärsapplikationer.

När du samarbetar med oss för att implementera, integrera eller uppgradera Dynamics 365 får ditt företag tillgång till vår samlade erfarenhet inom ERP och dessutom djupa tekniska kunskap inom D365, Dynamics AX och Axapta.

Vår tanke är att hjälpa dig på ett förnuftigt sätt att utvärdera hur du bäst använder systemet inom ditt företag och identifiera områden där du kan sänka kostnaderna och få mer värde genom att utnyttja de olika delarna inom systemet.

 

 

De viktigaste skillnaderna mellan AX och D365

Den största skillnaden mellan Dynamics AX och Dynamics 365 är infrastrukturen som systemen bygger på. D365 är till stor del en molnbaserad ERP-lösning som hostas av Microsoft Azure medan lite äldre AX främst är en skrivbordsapplikation med vissa webb- och mobila tillägg. Detta innebär att Dynamics 365 kan användas var som helst från vilken enhet som helst så länge det finns internetåtkomst - vilket förbättrar tillgängligheten av systemet avsevärt, oavsett om du är ute på fält eller sitter på kontoret/hemma.

Det nya gränssnittet förbättrar dessutom användarupplevelsen och uppmuntrar mycket mer till samarbete med andra användare. D365 kan också integreras med de flesta applikationer inom Microsoft 365-plattfromen såsom CRM-, Power BI- och Power Apps med mera vilket vi på Sherpas tycker är bra. Detta innebär att företag får en helhetslösning inom Microsoft 365 oavsett vilka uppgifter som ska lösas.

Den molnbaserade lösningen innebär också att nya funktioner och systemuppdateringar är mer regelbundna.

Licensmodellen för Dynamics 365 skiljer sig från AX, den flexibla prissättningsmodellen innebär att användare kan spara pengar på användar- och enhetslicenser.

Partneravtal med Dynaway

Sherpas Group har ett partneravtal med Dynaway som är ett danskt företag som 
fokuserar på underhållssystem inom tillgångsintensiva industrier. 


Dynaway har haft ett nära samarbete med Microsoft® i mer än 15 år och deras lösningar är helt integrerade med Microsoft Dynamics® 365 for Finance and Operations och Microsoft Dynamics® AX-moduler som lager, inköp, projekt, HR etc.


Avtalet grundar sig på att göra tillgängliggöra Sherpas kompetens tillsammans med Dynaways mjukvara för företag som använder sig eller funderar på Microsoft Dynamics® 365 for Finance and Operations och behöver en helt integrerad lösning för underhåll och asset management.

Kombinera Dynamics 365 ERP och CRM

När ni implementerar er Microsoft Dynamics ERP-lösning kommer ni dra nytta av förbättrad operativ kontroll och enkelhet. Tanken är att all data ska hamna i samma silo. Den finurliga om ni även väljer Dynamics 365 som CRM får ni en enda plattform som förenar användarupplevelsen över olika moduler inom systemen.

Med sömlösa integration kan ni hantera försäljning, kundtjänst, service i fält, drift, projekt, ekonomi och marknadsföring i en enda plattform.

Att frigöra tid för slutanvändare från överflödig datainmatning i kalkylblad och därmed risk för datainmatningsfel är något alla vill komma ifrån. Med ett modernt och användarvänligt gränssnitt, gör Dynamics 365 det enkelt och du kan dessutom anpassa användarupplevelsen för specifika roller inom bolaget. Detta säkerställer att alla användare endast har tillgång till de verktyg de använder, ser den data de ska se och förhindrar datafel.

Tillsammans med branschspecifika integrationer som vi har erfarenhet av kan vi ge er den affärssystemsimplementationen ni förtjänar.

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25
E-post: info@sherpas.se

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller e-post.

Vår Helpdesk-personal är beredd att ta hand om din fråga så snabbt det bara går.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info