NYHET

Webbinarium om Sherpas VLS för Teams & SharePoint den 13e september

Detta webbinarium har passerat datum.

Är ni intresserad av information kring lösningen, vänligen skicka e-post till info@sherpas.se 

 

Vi på Sherpas arbetar massor med verksamhetsledningssystem inom Microsoft 365 med hjälp av SharePoint Online/Teams. Vi har bolag inom flera branscher och storlekar som kör vår egna produkt Sherpas VLS.    
  
Sherpas VLS är baserad på standardkomponenter i SharePoint & Visio. Lösningen kommer hjälpa er att på ett enkelt sätt visa och följa de processer samt styrande dokument ni har inom er organisation.   

På kommande webbinarium den 13e september kommer vi berätta mer och visa hur Sherpas VLS kan fungera som ett verktyg för samarbete kring och hantering av era processer. 

I anmälningsformuläret (som ni kommer åt via knappen nedan) har vi även lämnat en ruta för frågor, där kan ni skriva om det är något speciellt ni vill att vi ska fokusera på specifikt för detta webbinarium.

Renova använder Sherpas VLS

Lösningen ger bolaget möjligheter att administrera, förändra och sprida processkartor, styrande dokument och tillhörande information på ett enkelt och smidigt sätt.

Genom att utöka och förbättra funktionerna i Microsoft Visio och SharePoint Online ger Sherpas VLS Renova den perfekta miljön för att samarbeta och förbättra organisationens processvisualisering.

Pricer har valt Sherpas VLS som system för kvalitet och ledning.

Pricer grundades i Sverige 1991 och är världsledande på lösningar för automatisering och kommunikation vid butikshyllan. Lösningarna baseras på elektroniska hyllkantsetiketter och hjälper ledande butiker världen över att effektivisera arbetet i butik, såsom prisuppdateringar, plock av ehandelsorder i butik och varupåfyllnad på hyllan.

SVEAB använder Sherpas VLS

Sveab har valt Sherpas VLS som system för kvalité och ledningssystem. Lösningen ger bolaget möjligheter att administrera, förändra och sprida processkartor, styrande dokument och tillhörande information på ett enkelt och smidigt sätt.

Processflödena delas sedan via SharePoint Online och Microsoft Teams. Uppdraget omfattar licens, införande samt utbildning.

Drömtrappor använder Sherpas VLS

Sherpas VLS baseras på SharePoint Online och Visio och ger bolaget möjligheter att arbeta med processkartor, styrande dokument och tillhörande information på ett enkelt och smidigt sätt. 

Sherpas uppdrag omfattar licens, införande samt utbildning.

Bergteknik använder Sherpas VLS

Norrbottens Bergteknik har valt Sherpas VLS som system för kvalité och ledningssystem. Lösningen ger bolaget möjligheter att arbeta, förändra och sprida processkartor, styrande dokument och tillhörande information på ett enkelt och smidigt sätt.

Processflödena delas sedan internt och externt via SharePoint Online och Microsoft Teams. Uppdraget omfattar licens, införande samt utbildning.

Sherpas är Microsoft Gold Partner inom Cloud Productivity

Detta uppnås för Microsoftpartners som är specialiserade på Microsoft 365 och dess applikationer.

Detta gör att Sherpas sticker ut som en framstående molnlösningsleverantör för kunder som söker den högsta kompentensen inom Microsofts molnplattform.

Den certifierade kompetensen uppnåddes genom att framgångsrikt arbeta med både små, mellan och stora bolag inom Microsoft 365 samt att flertalet Sherpasanställda behövde genomföra och klara av Microsoft-certifierade prov inom ämnet.

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info