NYHET

Renova väljer Sherpas VLS

Renova har valt Sherpas VLS som verksamhetssystem

 

Lösningen ger bolaget möjligheter att administrera, förändra och sprida processkartor, styrande dokument och tillhörande information på ett enkelt och smidigt sätt.

Genom att utöka och förbättra funktionerna i Microsoft Visio och SharePoint Online ger Sherpas VLS Renova den perfekta miljön för att samarbeta och förbättra organisationens processvisualisering.

Sherpas VLS stöder flödesscheman / simbanor, dokumenthantering med full versionshantering och metadata samt hantering av övrig tillhörande information.

I Sherpas VLS blir det enkelt att modellera processer, godkänna innehållet och publicera arbetet både i Teams och SharePoint för att stödja kvalitetsarbete.

Uppdraget omfattar licens, införande samt utbildning.

Om Renova

Renova ägs av tio kommuner i Västsverige. Deras uppdrag är att tillsammans med deras ägare ta ett långsiktigt ansvar när det gäller återvinning och avfall. De ska leverera affärsmässig samhällsnytta och aktivt medverka till en långsiktigt hållbar utveckling i deras ägarregion. De arbetar med rådgivning och utbildning, insamling, transport och miljöriktig behandling av avfall och återvinningsmaterial. De utför också servicetjänster för fastighetsägare och byggbranschen.

Koncernen består av två bolag: Renova AB som utför kommunernas direkttilldelade uppdrag och Renova Miljö AB, som verkar på den konkurrensutsatta marknaden. Koncernen omsätter ca 1,5 miljarder kr och har ca 780 medarbetare. Deras ägarkommuner är: Ale, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal, Partille, Tjörn, Stenungsund och Öckerö.

För mer information: https://www.renova.se/

Sherpas VLS

 

  • Byggt på SharePoint Online, Visio och anpassade delar i SPFx
  • Paketerad lösning
  • Snabbt att komma igång
  • Enkelt att använda i både SharePoint och Teams

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info