NYHET

System Center hos Boliden

Börsnoterade Boliden har valt Sherpas som leverantör av tjänster gällande Microsoft System Center. Målet med lösningen är stabilare drift samt en standardiserad IT-plattform med automatiserade processer för centrala installationer och programuppdateringar.


Bolidens IT avdelning (Corporate IT) upphandlade konsulttjänster gällande System Center från Microsoft. Efter utvärdering av leverantörer tilldelades Sherpas uppdraget. Idag är hela System Center-sviten levererad vilket innebär att ca 2000 klienter och ca 200 servrar kan hanteras via dessa verktyg.


Om Boliden


Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Huvudmetaller är koppar och zink. Boliden är den tredje största leverantören av kopparmetall i Europa. (Boliden är en av världens tio största gruvaktörer inom zink.) Andra viktiga metaller som Boliden framställer är bly, guld och silver. Återvinning av metaller, där Boliden är en av de ledande aktörerna i världen, är en växande del av verksamheten.

Läs mer på www.boliden.se

Hur vi arbetar med Teams

 

  • Erfarenhet från globala organisationer till det lilla företaget

  • Utvecklat egen lösning för provisionering och livscykelhantering

  • Färdiga mallar för projekt, fastigheter och avdelningar

  • Integrationsteknik för underliggande system

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25
E-post: info@sherpas.se

Tveka inte att skicka din fråga till oss

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller e-post.

Vår Helpdesk-personal är beredd att ta hand om din fråga så snabbt det bara går.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info