NYHET

LuleKraft & ERP-systemet

LuleKraft har valt att tillsammans med Sherpas uppgradera sitt ERP system till Pyramid version 4.

Den främsta motiveringen för uppgraderingsprocessen var att dra nytta av nya funktioner i den senaste versionen av Pyramid. ”Vi ville dra nytta av många förbättringar och uppdateringar i den senaste versionen av Pyramid samtidigt som det ger möjligheter till mer moderna lösningar kring hantering av leverantörsfakturor, säger Sofie Nikas, Administrativ Chef  på LuleKraft.

En stor fördel med Pyramid 4 för LuleKraft är den nya redovisningscentralen som visar all relevant ekonomisk data på ett överskådligt sätt. Användarna kan analysera BR/RR-rapporter hela vägen ner till leverantörsfaktura likväl som exportera uppställningen och data till Excel. Redovisningscentralen är numera navet för all ekonomi i Pyramid 4 och här samlas samtliga rutiner kring konton, avdelningar, projekt, objekt, budget, skattedeklaration, export av redovisning mm.

Sherpas uppdrag omfattar projektledningstjänster, tekniskt införande samt utbildning.  

Om LuleKraft:

LuleKraft driver ett kraftvärmeverk som ägs till lika delar av SSAB och Luleå Energi. Bolaget omsätter ca 400 MSEK. LuleKraft omvandlar överskottsgaser från stålverket till elkraft och hetvatten som går till SSAB respektive Luleå Energi, utan extra utsläpp eller ökad påverkan på miljö.

Om Pyramid

Pyramid Business Studio är en prisvärd, lättanvänd lösning som är utformad speciellt för små till medelstora företag. Från ekonomi och bokföring till order/lager/inköp, MPS, projekt och(CRM), så är alla dina viktigaste affärsområden inkluderade för att ge tydlig bild av hela din verksamhet.

Genom att all data finns på en central plats får du tillgång till all information du behöver för att fatta snabba, välinformerade beslut.

Pyramid produceras och utvecklas av Vitec Unikum datasystem AB i Lund. Systemet används idag av över 7000 företag i Sverige och är enligt de flesta experter ett av de få svenskägda affärssystemen som ger ett komplett stöd för alla delar inom bolaget.

Anpassningar i Pyramid

  • Vi har utvecklat i Pyramids gränssnitt i över 10 år

  • Vi har egna paketerade anpassningar mot flera olika fakturahanteringssystem, lönesystem, e-handelsplattformar och lagerautomater m.m.

  • Vill du arbete med Power BI mot Pyramid för rapportering och analys? Vi har gjort lösningar mot de flesta register i systemet. 

  • Inget projekt är för stort eller för litet för oss

Jämtkraft

Jämtkraft har tecknat avtal med Sherpas gällande tjänster.
Det första uppdraget som tilldelats är att Sherpas skall agera projektledare och lösningsarkitekter gällande införandet av D365FO.


Den nya lösningen ska skapa förutsättningar för en ny plattform med standardiserade processer, förbättrad kvalitet och högre automationsgrad.

Skellefteå Kraft och D365

– Sherpas har visat beslutsamhet vad gäller investeringar i kompetens både tekniskt och verksamhetsmässigt för Dynamics-plattformen, säger Joachim Nordin, VD på Skellefteå Kraft. D365FO kommer vara en av våra allra viktigaste plattformar, och kommer att ge oss möjligheter att effektivisera vår verksamhet utifrån förbättrad tillgång till information och förenklade processer

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info