NYHET

Grönbo & byggprocessen

Ett industriellt angreppssätt på byggprocessen kräver en metodutveckling inom tillverkningen med styrning och kvalitetskontroll som nyckelord för att dra nytta av den upprepningseffekt som troheten till ett system skapar.

Om ett IT-verktyg skall stötta en process, måste processen utformas och beskrivas på ett entydigt sätt som är repeterbart. Som ni ser i videon är det precis vad Grönbo gjort.  

Grönbo har sedan valt Sherpas som leverantör av verksamhetskonsultation och affärssystem. Sherpas kommer tillsammans med Grönbo implementera ett nytt affärssystem som skall förbättra dess material och planeringsfunktioner, en metod som är vanlig i tillverkningsindustrin. 

Sherpas bidrag blir att stötta Grönbo med utbildning, framtagning av metoder samt systeminförande. 

 

Om Grönbo 

Grönbo jobbar med industriellt byggande inomhus i fabrikslokaler och under väderskydd på byggplats. I fabriken i Bjurträsk bygger man prefabricerade byggnadsdelar till byggplats där montörer tar vid och sammanfogar delarna. Byggplatserna liknar mer en mobil fabrik än en traditionell byggplats och medför lägre risker och högre kvalitet. Grönbo har tillsammans ned Masonite Beams utvecklat det ekologiska byggsystem som flerbostadshusen byggs med. För mer information: http://www.gronbo.com/ 

Anpassningar i Pyramid

  • Vi har utvecklat i Pyramids gränssnitt i över 10 år

  • Vi har egna paketerade anpassningar mot flera olika fakturahanteringssystem, lönesystem, e-handelsplattformar och lagerautomater m.m.

  • Vill du arbete med Power BI mot Pyramid för rapportering och analys? Vi har gjort lösningar mot de flesta register i systemet. 

  • Inget projekt är för stort eller för litet för oss

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info