NYHET

Boliden Electro väljer Pyramid

Boliden Electro har efter utvärdering beslutat sig för Pyramid Business Studio. Bolaget tillhandahåller avancerade produkter, tillämpningar och tjänster inom distribuerad elkraft. Affären är en helhetslösning och omfattar produktion, projekthantering, tidrapportering, CRM, lager, inköp, order, fakturering och redovisning.

Om Boliden Electro

Boliden Electro AB är ett företag med anor från 1920-talet. Bolaget arbetar med konstruktion, tillverkning av mobila ställverkslösningar och elutrustning avsedd att använda i gruvor och andra arbeten under jord. Vidare har bolaget kunskap om alla typer av el- installationer, från lågspänning till högspänning samt programmering för automation och kommunikation i nätverk. Företaget är beläget i Boliden och sysselsätter ca 50 personer.

Läs mer på: www.bolidenelectro.se

Om Pyramid

Pyramid Business Studio är en prisvärd, lättanvänd lösning som är utformad speciellt för små till medelstora företag. Från ekonomi och bokföring till order/lager/inköp, MPS, projekt och(CRM), så är alla dina viktigaste affärsområden inkluderade för att ge tydlig bild av hela din verksamhet.

Genom att all data finns på en central plats får du tillgång till all information du behöver för att fatta snabba, välinformerade beslut.

Pyramid produceras och utvecklas av Vitec Unikum datasystem AB i Lund. Systemet används idag av över 7000 företag i Sverige och är enligt de flesta experter ett av de få svenskägda affärssystemen som ger ett komplett stöd för alla delar inom bolaget.

Erfarenhet av Analytics

 

  • Vi har lång erfarenhet av Analyticsprojekt mot såväl stora som små företag

  • Vi har egna paketerade lösningar mot flera olika ERP-system exempelvis D365 Finance ( F&O), Business Central, Dynamics AX, Pyramid, Fortnox, Entré, Microsoft CRM m.fl.

  • Har du börjat funderar på saker som datalager? Vi har hjälpt flera företag att komma igång.

  • Inget projekt är för stort eller för litet för oss

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info