NYHET

Zone väljer Pyramid & Power BI

Sherpas har fört in Pyramid Business Studio och Microsoft Power BI för Zone Systems. Den nya plattformen skapar förutsättningar för en ny strukturerad plattform och bättre analys.

– Sherpas har visat stor processmässig kompetens under vårt samarbete, säger Olof Viklund, VD på Zone Systems. Vi är ett litet tillverkande företag men har precis som de stora företagen behov av ett komplett system för ekonomi, order, lager, inköp, CRM, MPS och snabb tillgång till analys av det vi håller på med. Pyramid Business Studio kommer vara en av våra allra viktigaste plattformar, och tillsammans med Power BI kommer det ge oss möjligheter att effektivisera vår verksamhet utifrån förbättrad tillgång till information och förenklade processer.

– Vi har hjälpt kunder med BI-lösningar under lång tid och att koppla ihop Pyramid Business Studio med andra lösningar är vår hemmaplan. Microsoft Power BI som verktyg utvecklas ständigt och ger kunden ett snabbt och flexibelt verktyg att analysera sin data, att det dessutom integreras sömnlöst med SharePoint Online och Microsoft Teams gör det ännu enklare för verksamheten att sprida informationen, säger Jonas Berglund, Sherpas Group.

Om bolaget:

Zone Systems är en komplett leverantör av klassiska och digitala kommunikationslösningar för snabbmatsrestauranger, dagligvaruhandeln, detaljhandeln samt andra köpställen och publika mötesplatser.
Förutom den nordiska hemmamarknaden levererar Zone Systems kundkommunikationslösningar till Europa och Asien.
Bolaget har kontor och tillverkning i Skellefteå, Vadstena samt
Dongguan City(Kina).

För mer info: https://ww.zone-systems.com

Om Pyramid

Pyramid Business Studio är en prisvärd, lättanvänd lösning som är utformad speciellt för små till medelstora företag. Från ekonomi och bokföring till order/lager/inköp, MPS, projekt och(CRM), så är alla dina viktigaste affärsområden inkluderade för att ge tydlig bild av hela din verksamhet.

Genom att all data finns på en central plats får du tillgång till all information du behöver för att fatta snabba, välinformerade beslut.

Pyramid produceras och utvecklas av Vitec Unikum datasystem AB i Lund. Systemet används idag av över 7000 företag i Sverige och är enligt de flesta experter ett av de få svenskägda affärssystemen som ger ett komplett stöd för alla delar inom bolaget.

Erfarenhet av Analytics

 

  • Vi har lång erfarenhet av Analyticsprojekt mot såväl stora som små företag

  • Vi har egna paketerade lösningar mot flera olika ERP-system exempelvis D365 Finance ( F&O), Business Central, Dynamics AX, Pyramid, Fortnox, Entré, Microsoft CRM m.fl.

  • Har du börjat funderar på saker som datalager? Vi har hjälpt flera företag att komma igång.

  • Inget projekt är för stort eller för litet för oss

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info