NYHET

Webbinarium om Kundportal i Microsoft Teams den 15e december

Detta webbinarium har passerat datum.

Är ni intresserad av information kring lösningen, vänligen skicka e-post till info@sherpas.se 

 

Välkomna på Sherpas kostnadsfria webbinarium som handlar om vår lösning Sherpas Kundportal i Microsoft Teams, onsdag den 15 dec kl. 14.00. 

Vi kommer att visa hur ni med vår lösning kan samarbeta med era kunder och presentera information från affärssystem såsom Fortnox, D365, Pyramid Business Studio eller andra verksamhetssystem.  

Samarbete 

Vi kommer att beskriva hur ni kan samarbeta tillsammans med era kunder i Teams med hjälp av chatt, gemensamma filer, uppgifter, mötesanteckningar mm. 

Information från affärssystem 

Låt era kunder exempelvis få följa utfall i projekten, budgeterat, rapporterat och fakturerat eller status i produktionen och på lagda order. 

Genom att dela information i realtid från ert affärssystem till era kunder ökar kundnyttan genom ökad transparens och tillgänglighet samt så minskar personberoendet vilket i sin tur avlastar er personal. 

Avtal 

Samla era aktuella avtal på ett och samma ställe och tillgängliggör dem för era kunder. Med möjlighet till digital signering får ni en enkel och smidig hantering av era avtal.  

Sherpas Avtalsdatabas ger er en bra överblick och kontroll över avtalens status, ansvariga och utgångsdatum med påminnelse. 

I anmälningsformuläret nedan har vi även lämnat en ruta för fritext, där kan ni skriva om det är något speciellt ni vill att vi ska fokusera på framöver eller specifikt för detta webbinarium:

https://teams.microsoft.com/registration/mVyjLiJFzUaMj2fL1Bab2g,fzFYzMfuj068PeRLgqx7FA,ykVKCD3GcU-Ili0OrRtgjw,FOa2GdbSG06TQqKbiRL1GA,gXX0_m7HYk2tnpq7fvHtVA,-jwSM6Ya8kW8OaF9tLNI7w?mode=read&tenantId=2ea35c99-4522-46cd-8c8f-67cbd4169bda

 


Vi ser fram emot er anmälan

Hur vi arbetar med Teams

 

  • Erfarenhet från globala organisationer till det lilla företaget

  • Utvecklat egen lösning för provisionering och livscykelhantering

  • Färdiga mallar för anbud, projekt, fastigheter och avdelningar

  • Integrationsteknik för underliggande system

Erfarenhet av Systemutveckling

Tjänster, system såväl som organisationen är under ständig utveckling. Vi erbjuder rätt kompetens och specialistkunskap för att alltid ligga steget före. Våra projektledare, utvecklare och arkitekter hjälper dig med utveckling, support och rådgivning så att dina system och din miljö alltid är anpassade efter dina behov.

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info