NYHET

Webbinarium om Sherpas Visselblåsare 27e september

Detta webbinarium har passerat datum.

Är ni intresserad av information kring lösningen, vänligen skicka e-post till info@sherpas.se 

 

 

Sherpas har tagit fram ett system för visselblåsning där slutanvändaren står i centrum. Systemet är helt baserad på Microsoft 365. 

Tack vare ett nära samarbete med jurister har vi förstått vilka krav som finns för att efterleva den nya lagen och har därefter anpassat både utformning och funktioner efter dem.  

Lösningen är enkel att börja använda och är lämplig för små och stora organisationer som innefattas av lagen om visselblåsning från och med 17 december 2023. 

På kommande webbinarium den 27e september kommer vi berätta mer och visa hur Sherpas Visselblåsare säkerställer företags efterlevnad av den nya lagen.  

I anmälningsformuläret (som ni kommer åt via knappen nedan) har vi även lämnat en ruta för frågor, där kan ni skriva om det är något speciellt ni vill att vi ska fokusera på specifikt för detta webbinarium.

Sherpas är Microsoft Gold Partner inom Cloud Productivity

Detta uppnås för Microsoftpartners som är specialiserade på Microsoft 365 och dess applikationer.

Detta gör att Sherpas sticker ut som en framstående molnlösningsleverantör för kunder som söker den högsta kompentensen inom Microsofts molnplattform.

Den certifierade kompetensen uppnåddes genom att framgångsrikt arbeta med både små, mellan och stora bolag inom Microsoft 365 samt att flertalet Sherpasanställda behövde genomföra och klara av Microsoft-certifierade prov inom ämnet.

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info