NYHET

Valutec väljer Power BI för analys och uppföljning

Sherpas har hjälpt Valutec igång med Microsoft Power BI. Den nya plattformen skapar förutsättningar för bättre analys och uppföljning av verksamheten.

– Sherpas har på ett snabbt och enkelt sätt gjort att vi kunnat komma igång med Power BI, säger Jörgen Marcusson, CFO på Valutec – Vi har sedan tidigare arbetat med andra beslutstödsprodukter men tilltalades av enkelheten i vår nya lösning, fortsätter Jörgen. Valutec är ett företag som hanterar tillverkning, entreprenad och eftermarknad och de letade efter ett komplett system för uppföljning och analys. Power BI ger dem möjligheter att följa upp verksamheten oavsett vilket område det gäller.

– Vi har hjälpt kunder med BI-lösningar under lång tid, och att koppla ihop ERP-system med andra lösningar är vår hemmaplan. Microsoft Power BI som verktyg utvecklas ständigt och ger kunden ett snabbt och flexibelt verktyg att analysera sin data, att det dessutom integreras sömlöst med Microsoft Teams och SharePoint gör det ännu enklare för verksamheten att sprida informationen, säger Jonas Berglund, Sherpas Group.

Om Valutec:

Valutec Group, som är en del av Addtech, har bolag i Sverige, Finland, Ryssland samt Kanada och omsatte 2019 cirka 450 miljoner kronor. Med över 6 000 levererade virkestorkar är de ledande i Europa.

Läs mer om deras inställning ”Good for Wood” nedan

Erfarenhet av Analytics

 

  • Vi har lång erfarenhet av Analyticsprojekt mot såväl stora som små företag

  • Vi har egna paketerade lösningar mot flera olika ERP-system exempelvis D365 Finance ( F&O), Business Central, Dynamics AX, Pyramid, Fortnox, Entré, Microsoft CRM m.fl.

  • Har du börjat funderar på saker som datalager? Vi har hjälpt flera företag att komma igång.

  • Inget projekt är för stort eller för litet för oss

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info