NYHET

Uppgradering Pyramid Guideline Geo

Sherpas har agerat projektledare för uppgraderingen av Pyramid Business Studio hos börsnoterade Guideline Geo. Den nya plattformen skapar förutsättningar för en ny strukturerad plattform och ger lägre totala IT-kostnader.


För att uppfylla kostnadsbesparingar och nå full avkastning från de investeringar som sker i företagets system-miljö, etableras Pyramid Business Studio 4 på ett sådant sätt att man utgått ifrån standardfunktionalitet och lagt till ett fåtal affärskritiska anpassningar.


– Vi är såklart mycket stolta över förtroendet vi fick att genomföra detta viktiga projekt tillsammans med Guideline Geo. Vi har haft förmånen att samarbeta med Guideline Geo under de senaste åren och jag ser detta som en kvittens på ett väl fungerande samarbete, säger Mats Stenlund, VD på Sherpas Group.


– Sherpas har visat stor teknisk och processmässig kompetens under vårt samarbete, säger Mats Lundin, CFO på Guideline Geo AB. Projektets komplexitet med ERP harmonisering av flera operativa bolag till ett operativt bolag samt skapandet av en effektiv system-miljö med standardfunktionalitet, har erfordrat Sherpas professionella ledsagande. Detta kombinerat med en lokal representation gjorde valet av Sherpas som partner enkelt. Pyramid Business Studio kommer vara en av våra allra viktigaste plattformar, och kommer att ge oss möjligheter att effektivisera vår verksamhet utifrån förbättrad tillgång till information och förenklade processer.


Om Guideline Geo:


Guideline Geo utvecklar, tillverkar och marknadsför geofysiska instrument och mjukvaror för undersökningar under markytan. Inom koncernen Guideline Geo återfinns de välkända varumärkena ABEM och Malå. Koncernen arbetar inom fyra internationella marknadsområden: Infrastruktur – undersökning vid nyetablering och underhåll av befintlig infrastruktur, Miljö – undersökning av miljörisker och geologiska risker, Vatten – kartläggning och undersökning av vattenförekomster och Mineral – effektiv prospektering. Guideline Geos aktie är noterad på NGM Equity i Stockholm.

För mer info: https://www.guidelinegeo.com

Om Pyramid

Pyramid Business Studio är en prisvärd, lättanvänd lösning som är utformad speciellt för små till medelstora företag. Från ekonomi och bokföring till order/lager/inköp, MPS, projekt och(CRM), så är alla dina viktigaste affärsområden inkluderade för att ge tydlig bild av hela din verksamhet.

Genom att all data finns på en central plats får du tillgång till all information du behöver för att fatta snabba, välinformerade beslut.

Pyramid produceras och utvecklas av Vitec Unikum datasystem AB i Lund. Systemet används idag av över 7000 företag i Sverige och är enligt de flesta experter ett av de få svenskägda affärssystemen som ger ett komplett stöd för alla delar inom bolaget.

Erfarenhet av Analytics

 

  • Vi har lång erfarenhet av Analyticsprojekt mot såväl stora som små företag

  • Vi har egna paketerade lösningar mot flera olika ERP-system exempelvis D365 Finance ( F&O), Business Central, Dynamics AX, Pyramid, Fortnox, Entré, Microsoft CRM m.fl.

  • Har du börjat funderar på saker som datalager? Vi har hjälpt flera företag att komma igång.

  • Inget projekt är för stort eller för litet för oss

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info