NYHET

Umeå Energi väljer Sherpas för uppgradering av IFS

Sherpas har fått i uppdrag att agera projektledare för implementeringen av IFS 10 hos Umeå Energi.

– Vi är såklart stolta över att få förtroendet att göra detta viktiga projekt tillsammans med Umeå Energi. Vi har haft förmånen att samarbeta med Umeå Energi sedan tidigare och jag ser detta som en kvittens på ett väl fungerande samarbete, säger Mats Stenlund, VD på Sherpas Group.

Sherpas uppdrag blir att leda uppgraderingen och implementeringen av verksamhetssystemet IFS applikation från version 9 till version 10. Sherpas kommer ansvara för samordningen av beställaren och beställarens övriga leverantörer. 

Om Umeå Energi:

Umeå Energi är en energi- och kommunikationskoncern som utvecklar innovativa och hållbara lösningar för el, värme och bredband för och i samverkan med deras kunder. Deras vision är att ge kunderna en enklare vardag och regionen en hållbar framtid. Deras erbjudande omfattar fjärrvärme och -kyla och helt förnybar el. Deras elnät omfattar lokalnätet för hela Umeåregionen och stadsnätet med bredband som tillhör västvärldens snabbaste. Bolaget omsätter ca 1,5 miljarder och har idag över 400 medarbetare.

Vi har varit där du är.

Det är inte lätt att göra smarta, framtida val när det finns så många möjligheter. Våra konsulter tillhandahåller djup, branschöverskridande kunskap som hjälper Er att bryta ny mark och skapa en tydlig väg framåt.  

Vi tycker dessutom många konsulter pratar om var ditt företag behöver gå. Vi föredrar snarare att ta dig dit med hjälp av innovativa synsätt och lösningar. Vi har i över ett decennium hjälpt företag att sammanställa ett smörgåsbord av möjligheter, upplyst av data och trender som betyder något för ditt företag.  

För det är ju så, för att vara konkurrenskraftig måste din strategi inte bara anpassa sig snabbt till det som sker runt omkring dig,

Du måste dessutom vara tydlig var ni ska. 

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info