NYHET

Swoosh väljer Sherpas VLS

Swoosh är ett miljötekniskt företag som startades i Umeå 2007. Hösten 2022 gick Oleters spol- och reliningverksamheter (NHS, MCM och S-pipe) samman med Swoosh och skapade en rikstäckande koncern. De lokala aktörerna fortsatte verksamheten under namnet Swoosh, nu med ökad kapacitet och tillgång till fler avancerade tjänster. Lokalkännedom, rätt platschef och kunnig personal är centrala ingredienser för bolaget.

Swoosh arbetar med avancerade tjänster inom bland annat stamrenovering, cisternrengöring, högtrycksspolning, inspektion, farligt avfall, industritjänster, rådgivning och förebyggande åtgärder. De täcker hela Sverige med lokalt drivna anläggningar. Uppdragsgivarna är stora och små företag, industrier, offentlig sektor och privata hushåll.

Ett gott miljöarbete är en viktig kvalitetsfaktor och profilfråga som engagerar. Utsläpp och nedsmutsning är också omgärdat av ett omfattande regelverk. På Swoosh arbetar de dagligen med dessa frågor.

De har erfarenhet, högteknologisk utrustning och även lagteknisk expertis som hjälper deras kunder att hantera miljöärenden på ett effektivt och korrekt sätt.

Swoosh har nu valt Sherpas VLS för att fortsätta utveckla deras egna processer och kvalitetsarbete. Lösningen kommer ge Swoosh möjligheter att administrera, förändra och sprida processkartor, styrande dokument och tillhörande information på ett enkelt och smidigt sätt för att hantera deras kvalitetsarbete. Processflödena delas sedan via SharePoint Online och Microsoft Teams.

Uppdraget omfattar licens, införande samt utbildning.

Om Swoosh

Swoosh är ett miljötekniskt företag som finns representerade över hela Sverige. Bolaget arbetar med avancerade tjänster inom bland annat stamrenovering, cisternrengöring, högtrycksspolning, inspektion, farligt avfall, industritjänster, rådgivning och förebyggande åtgärder. Bolaget omsätter ca 500 MSEK och har idag 400 anställda.

 

Sherpas VLS

 

  • Byggt på SharePoint Online, Visio och anpassade delar i SPFx
  • Paketerad lösning
  • Snabbt att komma igång
  • Enkelt att använda i både SharePoint och Teams

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info