NYHET

Consolis Strängbetong väljer Sherpas

I grunden erbjuder Consolis Strängbetong ett koncept där de spetsat de fördelar som industriellt byggande innebär. Som Sveriges ledande företag inom prefabricerade byggnadssystem kan de tydligt formulera deras uppdrag till dig. På kort tid levererar de ett tätt hus, färdigt för uppvärmning.

De skapar en logistisk enkelhet och trygghet genom leverans i rätt tid. Allt prefabricerat i kompletta koncept för bostadshus, industribyggnader, kontor, parkeringshus etc.
Resultatet blir kvalitetsbyggnader med lång livslängd, låga förvaltningskostnader och högt andrahandsvärde. Plus ett stort utrymme för bra arkitektoniska lösningar. Och de framtida brukarna av byggnaden får en sund innemiljö.

Bolaget ställer dessutom höga krav på samarbetsplattformar och strukturkapital. De såg sig om efter en samarbetspartner för integration gällande deras dokumenthanteringslösning eDOCS samt att effektivisera och stärka den digitala kommunikationen kring dokument.

För att säkerställa att lösningen följer best practice och innehållandes de verksamhetskritiska delar som bolaget efterfrågar sökte de efter en partner att samarbeta med. I Sherpas hittade Consolis Strängbetong vad de letade efter.

Sherpas uppdrag innefattar licens samt uppdatering och förvaltning av integration, utveckling, utbildning samt rådgivning gällande M365 och Azure.

Om Strängbetong

Strängbetong är ett av Sveriges ledande stombyggnadsföretag. De förser arkitekter, byggföretag och samhällsbyggare med smarta, hållbara, och högteknologiska prefabricerade betongelement som gör det möjligt för dem att skapa vackra hem, kontor, universitet, sjukhus, köpcentra, flygplatser och industribyggnader. Bolaget erbjuder en helhetsleverans av stommar och komponenter inklusive tjänster som projektledning, konstruktion, produktion och montage. Strängbetong finns på 11 orter runtom i Sverige och sysselsätter ca 900 medarbetare. Strängbetong är en del av Consolis är en ledande europeisk industrigrupp som tillhandahåller hållbara och smarta prefabricerade betongkonstruktioner för byggnation och infrastruktur. Med verksamhet i 17 länder över hela världen generer koncernen ca 1,3 miljarder EUR i försäljning.

 

Vi har varit där du är.

Det är inte lätt att göra smarta, framtida val när det finns så många möjligheter. Våra konsulter tillhandahåller djup, branschöverskridande kunskap som hjälper Er att bryta ny mark och skapa en tydlig väg framåt.  

Vi tycker dessutom många konsulter pratar om var ditt företag behöver gå. Vi föredrar snarare att ta dig dit med hjälp av innovativa synsätt och lösningar. Vi har i över ett decennium hjälpt företag att sammanställa ett smörgåsbord av möjligheter, upplyst av data och trender som betyder något för ditt företag.  

För det är ju så, för att vara konkurrenskraftig måste din strategi inte bara anpassa sig snabbt till det som sker runt omkring dig,

Du måste dessutom vara tydlig var ni ska. 

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info