NYHET

Stockholm Exergi väljer Sherpas

Stockholm Exergi har tecknat avtal med Sherpas gällande tjänster.

Det första uppdraget som tilldelats är att Sherpas skall agera lösningsarkitekt för energibokslutet.

En lösning för bla bränslelager och bränslekostnadsuppföljning. Den nya lösningen ska skapa förutsättningar för en ny plattform med standardiserade processer, förbättrad kvalitet och högre automationsgrad.

Om Stockholm Exergi

Stockholm Exergi är stockholmarnas energibolag. Dygnet runt, året om, tryggar de den växande Stockholmsregionens tillgång till värme, kyla, el samt hantering av avfallstjänster. Samtidigt bidrar de till att göra Stockholm till en attraktiv och mer hållbar stad med potential att bli världens första klimatpositiva huvudstad. Stockholm Exergi har cirka 700 anställda och omsätter ca 7 miljarder kronor.

För mer information: https://www.stockholmexergi.se

Vi har varit där du är.

Det är inte lätt att göra smarta, framtida val när det finns så många möjligheter. Våra konsulter tillhandahåller djup, branschöverskridande kunskap som hjälper Er att bryta ny mark och skapa en tydlig väg framåt.  

Vi tycker dessutom många konsulter pratar om var ditt företag behöver gå. Vi föredrar snarare att ta dig dit med hjälp av innovativa synsätt och lösningar. Vi har i över ett decennium hjälpt företag att sammanställa ett smörgåsbord av möjligheter, upplyst av data och trender som betyder något för ditt företag.  

För det är ju så, för att vara konkurrenskraftig måste din strategi inte bara anpassa sig snabbt till det som sker runt omkring dig,

Du måste dessutom vara tydlig var ni ska. 

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info