NYHET

SSC väljer Sherpas

När det var dags att se över IT-miljön valde SSC (Skellefteå Snickericentral) att byta leverantör och samarbeta med Sherpas.

Sherpas åtagande blir framöver att fungera som SSCs totala leverantör av IT. Allt från affärssystem, System Center, drift och utveckling kommer hädanefter levereras av Sherpas.
Några viktiga egenskaper i den nya lösningen är skalbarhet och flexibilitet förutom baskraven trygghet och tillgänglighet. SSC såg dessutom en stor fördel i hur Sherpas ser på framtiden inom IT gällande systemkonsolidering, Office 365 och koncept med automatiserade processer.

Om SSC

SSC är Nordens ledande snickerileverantör och objektspecialist. De har funnits sedan 1959 och har idag ett brett utbud av produkter och tjänster som möjliggör att skapa unika miljöer i trä. Deras affärsmodell innefattar hela kedjan från rådgivning och försäljning till produktion och montage. Det gör att de utan fördyrande mellanhänder kan ta ett helhetsansvar med hög servicegrad och värdefull samordningskompetens. SSC arbetar kontinuerligt med att utveckla dessa mervärden och positionen som objektspecialist på den nordiska marknaden. SSC består av 8 fabriker och ett försäljningskontor .

För mer information: www.sscgroup.se

Hur vi arbetar med Teams

 

  • Erfarenhet från globala organisationer till det lilla företaget

  • Utvecklat egen lösning för provisionering och livscykelhantering

  • Färdiga mallar för anbud, projekt, fastigheter och avdelningar

  • Integrationsteknik för underliggande system

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info