NYHET

Sokigo och SharePoint

Sherpas har fått i uppdrag att ta fram ett nytt intranät för Sokigo. Det nya intranätet har flera funktioner som skall förbättra och effektivisera verksamheten. De delar som märks är bland annat informationsspridning med sociala funktioner samt dokumenthantering. Det nya intranätet bygger helt på Microsoft SharePoint Online där verksamheten kan samverka och mötas med enkla och snabba verktyg i en framtidssäkrad miljö.


Om Sokigo


Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden samt marknadsledande i Sverige inom verksamhetsnära Geografisk IT. Sokigo levererar effektiva IT-lösningar för digital samverkan och de brinner för att i nära samverkan med deras kunder utveckla metoder och lösningar för att skapa långsiktiga förbättringar för företag, miljö, samhälle och människor. Sokigo har idag ca 120 anställda med kompetens och erfarenhet inom olika områden och branschsegment. Kontor finns placerade i Sundbyberg, Lycksele, Köping, Gävle, Borlänge, Mora, Västerås, Stockholm och Göteborg.

För mer information: www.sokigo.se

Sherpas Basecamp

 

  • Byggt på SharePoint Online och anpassade delar i SPFx

  • Paketerad lösning 

  • Snabbt att komma igång

  • Enkelt att använda

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info