NYHET

Schneider Electric väljer Sherpas

Efter år av Excel som primärt rapporteringsverktyg så uppstod ett övergripande analysbehov gällande ekonomi, tid, ärende och försäljningsdata. Ett arbete inleddes tillsammans med Sherpas med att etablera och utveckla en helt ny modell för Business Intelligence. Uppdraget blev att bygga upp en ny rapportstruktur samt BI-plattform för att kunna tillgodose de nya kraven på analys och beslutsstöd.

Sherpas utvecklade tillsammans med Schneider en lösning som på ett enkelt sätt skulle nå ända fram till användarna. Projektet har arbetat mycket med att göra visualiseringar och presentationer som ska vara användarvänliga för alla medarbetare. Lösningen bygger främst på Power BI och Microsoft SQL Server där Microsoft Teams och SharePoint Online fungerar som bärare av information.

Om Schneider Electric

Schneider Electric är en världsomspännande elektroteknikkoncern med huvudkontor i Paris och verksamhet i över 100 länder. Idag är företaget verksamt inom marknadssegmenten datahallar, byggnader, industri, bostäder samt energi & infrastruktur. 2017 hade koncernen cirka 145 000 anställda. Omsättningen var cirka 25 miljarder euro. I Sverige har företaget ca 40 kontor och 900 anställda.

För mer information: www.schneider-electric.se

Erfarenhet av Analytics

 

  • Vi har lång erfarenhet av Analyticsprojekt mot såväl stora som små företag

  • Vi har egna paketerade lösningar mot flera olika ERP-system exempelvis D365 Finance ( F&O), Business Central, Dynamics AX, Pyramid, Fortnox, Entré, Microsoft CRM m.fl.

  • Har du börjat funderar på saker som datalager? Vi har hjälpt flera företag att komma igång.

  • Inget projekt är för stort eller för litet för oss

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info