Nya vägvisare på Sherpas

Här efter sommaren har vi fått ytterligare förstärkning i form av Sarah Dahlbäck, Peter Bergström samt Nicklas Svensson.

Sarahs kunskaper inom ERP, Asset management och Systematiskt underhåll handlar om projektledning, kravhantering, analys, systemförvaltning samt genomförande och testning. Hon har även arbetat med att driva förbättringsutveckling av enskilda ERP-processer inom gruva och tillverkande industri, främst gällande Dynamics 365 Finance och Maximo.

Peter är utvecklare inom Dynamics 365 Business Central, NAV & tidigare Navision och med över 20 års erfarenhet har han specialiserat sig på systemlösningar, processförbättringar, implementationer och uppgraderingar. Hans kompetens spänner över order, lager, inköp samt logistik och finans. 

Nicklas har arbetat som systemutvecklare under lång tid med fokus på D365 Business Central och erfarenheten gäller utveckling, integrationer och förändring av D365 BC samt uppföljning av verksamheter. Hans erfarenheter stäcker sig från multi-internationella implementationer till mindre nationellt avgränsade projekt


Varmt välkomna till Sherpas!

Vi har varit där du är.

Det är inte lätt att göra smarta, framtida val när det finns så många möjligheter. Våra konsulter tillhandahåller djup, branschöverskridande kunskap som hjälper Er att bryta ny mark och skapa en tydlig väg framåt.  

Vi tycker dessutom många konsulter pratar om var ditt företag behöver gå. Vi föredrar snarare att ta dig dit med hjälp av innovativa synsätt och lösningar. Vi har i över ett decennium hjälpt företag att sammanställa ett smörgåsbord av möjligheter, upplyst av data och trender som betyder något för ditt företag.  

För det är ju så, för att vara konkurrenskraftig måste din strategi inte bara anpassa sig snabbt till det som sker runt omkring dig,

Du måste dessutom vara tydlig var ni ska. 

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info