NYHET

Revideco väljer Sherpas

 

Från att ha varit två revisorer 1994 har Revideco tagit tillvara på efterfrågan som deras kunder haft på olika tjänster. Idag är de en fullservice-byrå med rådgivning, redovisning och revision, anpassad för kunder både på den svenska och internationella marknaden.

Revideco har dessutom blivit utsedda till Årets Framtidsbyrå vilket innebär att de lyfts fram som förebild för hur man driver ett framåtlutat företag i en traditionell bransch. De blev uppmärksammade för deras förmåga att driva förändringen på marknaden genom att nyttja teknik och automatisering med ett enda syfte, leverera och förädla sina tjänster med fokus på rådgivning.

Under 2023 var det dags att bygga en helt ny IT-miljö för Revideco och då valdes Sherpas som samarbetspartner. Sherpas åtagande blir framöver att fungera som Revidecos totala leverantör av IT. Allt från molntjänster, nätverk, servers och produkter kommer hädanefter levereras av Sherpas. Några viktiga egenskaper i den nya lösningen är skalbarhet och flexibilitet förutom baskraven trygghet och tillgänglighet.

Revideco såg dessutom stora fördelar i hur Sherpas ser på framtiden gällande bland annat Microsoft 365 och koncept med automatiserade processer.

Om Revideco

Revideco är en uppstickare i redovisnings- & revisionsbranschen. De hjälper ägarledda företag i hela Sverige att växa och utvecklas med hjälp av tjänster inom revision, redovisning och rådgivning.

 

 

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info