NYHET

Norrskydd och Analytics

Efter år av Excel som primärt rapporteringsverktyg så uppstod ett övergripande analysbehov gällande ekonomi, tid och projektuppföljning baserat på data från affärssystemet Entré.

Uppdraget blev att bygga upp en BI-plattform för att kunna tillgodose de nya kraven på analys och beslutsstöd från samtliga delar av organisationen.

Projektet har fokuserat på visualiseringar och presentationer som ska vara användarvänliga och lättförståeliga för samtliga inom organisationen.

Lösningen bygger på data från affärssystemet Entré samt Power BI där Microsoft Teams fungerar som bärare av informationen.

 

Om Norrskydd

AB Norrskydd såg dagens ljus 2016 då ett antal norrländska verksamheter i säkerhetsbranschen tillsammans bildade ett nytt bolag med den gemensamma visionen att bli heltäckande inom säkerhet i hela Norrland.

Bolaget som ägs av Ekström Invest finns i dagsläget på fem orter: Umeå, Skellefteå, Lycksele, Härnösand och Örnsköldsvik.

 

Erfarenhet av Analytics

 

  • Vi har lång erfarenhet av Analyticsprojekt mot såväl stora som små företag

  • Vi har egna paketerade lösningar mot flera olika ERP-system exempelvis D365 Finance ( F&O), Business Central, Dynamics AX, Pyramid, Fortnox, Entré, Microsoft CRM m.fl.

  • Har du börjat funderar på saker som datalager? Vi har hjälpt flera företag att komma igång.

  • Inget projekt är för stort eller för litet för oss

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info