NYHET

Master Drilling Europe & Pyramid

Master Drilling Europe, ett dotterbolag till Master Drilling Group, är den ledande leverantören av tjänster för vertikal borrning i Europa. Deras team har mer än 40 års erfarenhet och framgångsrikt genomförda projekt i mer än 50 länder. Tillsammans med deras Holdingbolag och dotterbolag är de världens största företag inom raiseborrning.

I Sverige är bolaget framförallt känt för sitt arbete inom infrastruktur, vattenkraft och gruvindustri. För att effektivisera deras interna processer har bolaget i nära samarbete med Sherpas valt att uppgradera sitt ERP-system baserat på Pyramid till version 4.15. En förenklad beskrivning av de steg som genomfördes ser ut enligt nedan:

• Förstudie
• Se över anpassningar och nuvarande processer
• Skapa testmiljö
• Utbildning av användare
• Testperiod
• Test av flöden och eventuella anpassningar
• Skarpt lyft
• Uppföljning och utbildning

Ny version

Uppgraderingen till den nya versionen av Pyramid föregicks av en förstudie där anpassningar och samtliga processer kartlagdes. Master Drilling arbetar framförallt med order och projekt vilket gör Pyramid till ett utmärkt system tack vara de vyer i centraler som går att anpassa med aktuell information. Enkelheten med orderpåföring i en annan valuta är dessutom en mycket uppskattad funktion för ett bolag som arbetar mycket internationellt. 

I Pyramid 4 har dessutom Master Drilling valt att arbeta med den mobila lösningen som kallas Phone-Edition som bland annat möjliggör attestering av leverantörsfakturor "on-the-go" för projektledare som reser mycket i tjänsten

Den nya redovisningscentralen visar dessutom all relevant ekonomisk data på ett överskådligt sätt. Användarna kan analysera balans- och resultatrapporter hela vägen ner till leverantörsfaktura likväl som exportera uppställningen och data till Excel. Redovisningscentralen är numera navet för all ekonomi i Pyramid 4 och här samlas samtliga rutiner kring konton, avdelningar, projekt, objekt, budget, skattedeklaration, export av redovisning mm.

Lösningen i korthet:

• Företaget har Pyramid 4.15 som ERP-system för projekt, order och ekonomi.
• Förenklad hantering av favoriter i exempelvis projekt, kunder, leverantörer och artiklar.
• Licenser för Phone-Edition och mobil attestering.

Om Master Drilling

Master Drilling Europe, a subsidiary of the Master Drilling Group, is the leading vertical shaft boring service provider in Europe. The company, formally known as Bergteamet Raiseboring Europe, was acquired by Master Drilling in 2015.

Their team has more than 40 years of experience and successfully executed projects in more than 50 countries. 

More information: https://masterdrilling.se/

Om Pyramid

Pyramid Business Studio är en prisvärd, lättanvänd lösning som är utformad speciellt för små till medelstora företag. Från ekonomi och bokföring till order/lager/inköp, MPS, projekt och(CRM), så är alla dina viktigaste affärsområden inkluderade för att ge tydlig bild av hela din verksamhet.

Genom att all data finns på en central plats får du tillgång till all information du behöver för att fatta snabba, välinformerade beslut.

Pyramid produceras och utvecklas av Vitec Unikum datasystem AB i Lund. Systemet används idag av över 7000 företag i Sverige och är enligt de flesta experter ett av de få svenskägda affärssystemen som ger ett komplett stöd för alla delar inom bolaget.

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info