NYHET

Komatsu Forest tecknar avtal med Sherpas

Komatsu Forest har tecknat avtal med Sherpas gällande tjänster. Det första uppdraget som tilldelats är att Sherpas skall agera lösningsarkitekt för den globala mallen som används vid implementering och global utrullning av Dynamics AX, inom Komatsu Forestkoncernen. Den nya plattformen skall skapa förutsättningar för en ny strukturerad plattform, mindre anpassningar och globala standardiserade processer.

För att uppfylla kostnadsbesparingar och nå full avkastning från de investeringar som sker i företagets system-miljö, etableras ett Dynamics AX system på ett sådant sätt att många anpassningar från tidigare system kan plockas bort.

Om Komatsu Forest


Komatsu Forest är en internationell koncern med huvudkontor och teknikcentrum i Umeå, Sverige. Komatsu Forest tillverkar skogsmaskiner av märket Komatsu och är en av världens största skogsmaskintillverkare. Komatsu Forest har cirka 1 300 anställda och finns representerat på samtliga marknader där mekaniserat skogsbruk bedrivs. I företaget ingår två tillverkande enheter, en i Sverige och en i USA. Komatsu Forests kundkontakter världen över, hanteras av egna säljbolag eller återförsäljare i Europa, Nordamerika, Sydamerika, Afrika, Oceania, och Asien. Komatsu Forest AB ägs av japanska Komatsu Ltd.

För mer information: www.komatsuforest.se

Erfarenhet av Analytics

 

  • Vi har lång erfarenhet av Analyticsprojekt mot såväl stora som små företag

  • Vi har egna paketerade lösningar mot flera olika ERP-system exempelvis D365 Finance ( F&O), Business Central, Dynamics AX, Pyramid, Fortnox, Entré, Microsoft CRM m.fl.

  • Har du börjat funderar på saker som datalager? Vi har hjälpt flera företag att komma igång.

  • Inget projekt är för stort eller för litet för oss

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info