NYHET

Kedali Sweden väljer Sherpas

När det var dags att skapa en helt ny IT-miljö för Kedali Sweden AB så valdes Sherpas som samarbetspartner.


Sherpas åtagande blir framöver att fungera som Kedalis totala leverantör av IT. Allt från molntjänster, servers, produkter och systemutveckling kommer hädanefter levereras av Sherpas.


Några viktiga egenskaper i den nya lösningen är skalbarhet och flexibilitet förutom baskraven trygghet och tillgänglighet.

Kedali såg dessutom stora fördelar i hur Sherpas ser på framtiden gällande bland annat Microsoft 365 och koncept med automatiserade processer.

Om Kedali Sweden AB

Kedali (KDL) är världens ledande leverantör av höljen och lock för elbilsbatterier. Företaget grundades 1996 i Kina och har för närvarande över 4 000 anställda som arbetar på tillverkningsanläggningar i bland annat Shenzhen (huvudkontor), Shanghai, Huizhou, Liyang i Jiangsu, Dalian och Xi'an.

Företagets nya fabrik i Skellefteå kommer bidra till Sveriges mycket expansiva batteriindustri och väntas ge cirka 300 nya jobb och är Kedalis andra fabrik utanför Kina.

 

 

Sherpas är Microsoft Gold Partner inom Cloud Productivity

Detta uppnås för Microsoftpartners som är specialiserade på Microsoft 365 och dess applikationer.

Detta gör att Sherpas sticker ut som en framstående molnlösningsleverantör för kunder som söker den högsta kompentensen inom Microsofts molnplattform.

Den certifierade kompetensen uppnåddes genom att framgångsrikt arbeta med både små, mellan och stora bolag inom Microsoft 365 samt att flertalet Sherpasanställda behövde genomföra och klara av Microsoft-certifierade prov inom ämnet.

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info