NYHET

Nya vägvisare på Sherpas

Här efter sommaren har vi fått förstärkningar i form av:

 

Jens Hägglöf som ansluter från Explizit och har lång erfarenhet av systemutveckling och bred kompetens inom allt från användargränssnitt till backend och databaser. Jens hoppar rakt in i vårt utvecklingsteam för att arbeta med .Net, C# och SPFx.

Joakim Brännström kommer närmast från Elecosoft  och har med sig en lång karriär inom IT-branschen på flera olika bolag där han samlat på sig kunskaper inom lösningsarkitektur, molnapplikationer inom Azure m.m. Hos oss kommer han arbeta med fokus på integrationer, SQL, Power Plattform och SPFx.

Kristoffer Norgren kommer till oss från Nordic Light där han arbetat med Customer service sedan 2005. Kristoffer kommer ingå i vårt team gällande ERP-system där han fokuserar på konsultation och utveckling inom Pyramid Business Studio.

Linnéa Holmström ansluter från Elgiganten och blir vår nya kontorskoordinator. Hon kommer ansvara för lokaler, växel, events samt stötta upp kring ekonomi och administrativa frågor.


Varmt välkomna till Sherpas!

Vi har varit där du är.

Det är inte lätt att göra smarta, framtida val när det finns så många möjligheter. Våra konsulter tillhandahåller djup, branschöverskridande kunskap som hjälper Er att bryta ny mark och skapa en tydlig väg framåt.  

Vi tycker dessutom många konsulter pratar om var ditt företag behöver gå. Vi föredrar snarare att ta dig dit med hjälp av innovativa synsätt och lösningar. Vi har i över ett decennium hjälpt företag att sammanställa ett smörgåsbord av möjligheter, upplyst av data och trender som betyder något för ditt företag.  

För det är ju så, för att vara konkurrenskraftig måste din strategi inte bara anpassa sig snabbt till det som sker runt omkring dig,

Du måste dessutom vara tydlig var ni ska. 

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info