NYHET

FUMEX väljer Sherpas

Fumex är specialister på utsug, fläktar och filter för alla typer av tillämpningar och miljöer. En produktutveckling som bygger på modern teknik och design skapar framtidens produkter för en bättre arbetsmiljö.

Fumex har nu valt Sherpas som leverantör av tjänster och licens gällande deras ERP-system Microsoft NAV.

Samarbetet ska skapa förutsättningar mot en ny plattform med standardiserade processer, förbättrad kvalitet och högre automationsgrad.

– Vi är såklart stolta över att få förtroendet av Fumex. Vi har haft förmånen att samarbeta med många tillverkande bolag under alla år och vi ser detta som ytterligare bevis på att vårt företag har rätt kompetens för framtida digitalisering av både stora och små bolag, säger Mats Stenlund, VD på Sherpas Group.

– Sherpas har visat tydlighet i kompetens både tekniskt och verksamhetsmässigt för NAV, säger Evelina Degerman, Ekonomichef på Fumex. Systemet är en av våra allra viktigaste plattformar, och ger oss möjligheter att effektivisera vår verksamhet utifrån förbättrad tillgång till information och förenklade processer.

Uppdraget omfattar licens, förvaltning/utbildning/konsultation samt systemutveckling

Om FUMEX

Fumex är specialister på utsug, fläktar och filter för alla typer av tillämpningar och miljöer. En produktutveckling som bygger på modern teknik och design skapar framtidens produkter för en bättre arbetsmiljö. Distribution genom egna dotterbolag i USA, Kina och Tyskland samt distributörer över hela världen skapar förutsättningar för en fortsatt stabil tillväxt. Värdet för kunderna skapas genom produkter av hög kvalité, målmedveten produktutveckling, hög servicegrad och korta leveranstider.

 

Vi har varit där du är.

Det är inte lätt att göra smarta, framtida val när det finns så många möjligheter. Våra konsulter tillhandahåller djup, branschöverskridande kunskap som hjälper Er att bryta ny mark och skapa en tydlig väg framåt.  

Vi tycker dessutom många konsulter pratar om var ditt företag behöver gå. Vi föredrar snarare att ta dig dit med hjälp av innovativa synsätt och lösningar. Vi har i över ett decennium hjälpt företag att sammanställa ett smörgåsbord av möjligheter, upplyst av data och trender som betyder något för ditt företag.  

För det är ju så, för att vara konkurrenskraftig måste din strategi inte bara anpassa sig snabbt till det som sker runt omkring dig,

Du måste dessutom vara tydlig var ni ska. 

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info