Energiservice och Analytics

Energiservice har tillsammans med Sherpas genomfört ett projekt där Power BI och Microsoft SQL-Server valts som plattform för analys och rapportering gällande ekonomi-,tid- och projektdata.

Data hämtas dels från underliggande ERP-system men även från andra källor. Sherpas stödjer Energiservice gällande projektledning, utbildning, datalager och rapportbyggande och att detta skall göras i linje med gällande strategi för DW/Analytics i sin helhet.

Om Energiservice

Energiservice är en heltäckande leverantör av underhållstjänster till företag inom vind, vatten, värme, industri och elnät. Deras kärnkompetens finns inom vatten- och vindkraftsanläggningar, men de erbjuder även professionellt underhåll inom värme, industri, el- och fibernät.

I deras tjänsteportfölj finns allt från totalt underhållsansvar till dammövervakning, elinstallation och vibrationsanalys.

Energiservice har idag mer än 200 medarbetare. Företaget ägs av Skellefteå Kraft och deras huvudsakliga verksamhet finns i Västerbotten och Norrbotten, men har även uppdrag söderut och i Europa. 

För mer information: https://www.es.se/

 

Erfarenhet av Analytics

 

  • Vi har lång erfarenhet av Analyticsprojekt mot såväl stora som små företag

  • Vi har egna paketerade lösningar mot flera olika ERP-system exempelvis D365 Finance ( F&O), Business Central, Dynamics AX, Pyramid, Fortnox, Entré, Microsoft CRM m.fl.

  • Har du börjat funderar på saker som datalager? Vi har hjälpt flera företag att komma igång.

  • Inget projekt är för stort eller för litet för oss

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info