NYHET

Elevenate väljer Pyramid

Elevenate har efter utvärdering valt Sherpas som samarbetspartner gällande affärssystem och integration för webbshop. Affären är en helhetslösning och omfattar konsultation, integration, projekthantering, CRM, lager, inköp, order, fakturering och redovisning.

Om Elevenate

Efter mer än 6000 skiddagar och 20 år i Alperna var det helt enkelt en naturlig utveckling för Jimmy Odén och Sara Rönngren att skapa Elevenate. De flyttade från Verbier till Åre och började göra skidkläder på sitt sätt. På kort tid har Elevenate gått från att vara ett litet projekt till ett etablerat varumärke som säljs online och i över 150 butiker världen över.

Företaget har vuxit på många sätt, men passionen och filosofin är fortfarande densamma – Elevenate gör kläder som de själva vill bära i bergen. Skräddarsydda och anatomiskt formade plagg i de bästa materialen. Skidkläderna designas i Åre och testas i bergen utanför dörren och på alla deras skidresor världen över.

För mer information: www.elevenate.com

Om Pyramid

Pyramid Business Studio är en prisvärd, lättanvänd lösning som är utformad speciellt för små till medelstora företag. Från ekonomi och bokföring till order/lager/inköp, MPS, projekt och(CRM), så är alla dina viktigaste affärsområden inkluderade för att ge tydlig bild av hela din verksamhet.

Genom att all data finns på en central plats får du tillgång till all information du behöver för att fatta snabba, välinformerade beslut.

Pyramid produceras och utvecklas av Vitec Unikum datasystem AB i Lund. Systemet används idag av över 7000 företag i Sverige och är enligt de flesta experter ett av de få svenskägda affärssystemen som ger ett komplett stöd för alla delar inom bolaget.

Erfarenhet av Analytics

 

  • Vi har lång erfarenhet av Analyticsprojekt mot såväl stora som små företag

  • Vi har egna paketerade lösningar mot flera olika ERP-system exempelvis D365 Finance ( F&O), Business Central, Dynamics AX, Pyramid, Fortnox, Entré, Microsoft CRM m.fl.

  • Har du börjat funderar på saker som datalager? Vi har hjälpt flera företag att komma igång.

  • Inget projekt är för stort eller för litet för oss

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info