NYHET

Boliden Electro & Pyramid Phone Edition

I en snabb och föränderlig värld är Boliden Electro en ledande aktör inom intelligenta kraftlösningar. De arbetar affärsmässigt, lyhört och med fullt fokus på precision och teknisk höjd i syfte att skapa rätt effekt för deras kunder.

Bolagets ca 50 medarbetare besitter en stor mängd samlad kompetens och erfarenhet. Och genom denna erfarenhet samt Boliden Electros passion för samarbete och innovation levererar man intelligenta kraftlösningar som ökar energieffektivitet, säkerhet och stärker konkurrenskraften hos kunderna.

Boliden Electro är placerade i samhället Boliden ca 3 mil väster om Skellefteå, men deras marknad sträcker sig över hela Sverige och även utanför landets gränser.

I samband med uppgraderingen till Pyramid 4.15 har Boliden Electro valt att börja rapportera in tid, kostnader och frånvaro i mobilen med hjälp av Phone edition 4 för samtlig personal som inte har åtkomst till affärssystemet i sitt dagliga arbete, däribland ett stort antal Elektriker i fält.

”-Vi ser detta främst som en ren och skär kassaflödes- och kontrollförbättrande åtgärd”, säger Boliden Electros VD Jens Holmqvist och forsätter, ”en stor fördel med denna lösning är att slippa tidlappar som är otydliga, saknar namn, datum, projekt ID, är oattesterade eller emellanåt helt enkelt inte kommer in alls”.

Eftersom IT-säkerhet är en central fråga för många av våra kunder och något av Sherpas signum, har vi med denna uppsättning aktiverat funktionen multifaktorautentisering för samtliga Phone-användare. Tillsammans med Boliden Electro valde vi att göra innehållet i appen så enkel och användarvänlig som möjlig, med genväg till tidrapporteringen och meddelandefunktionen på startsidan för att kunna skicka frågor eller kommentarer internt angående projekt eller dylikt. Denna lösning underlättar den administrativa biten som sköts inne i affärssystemet Pyramid och man har även i och med detta aktiverat egenskapen projektattest så alla projektledare nu får bättre överblick och kan attestera all rapportering inne i systemet.

Sherpas uppdrag omfattar uppsättning av Phone-användare och MFA i Pyramid, utbildning samt support vid uppstart.

Om Boliden Electro

Boliden Electro AB som varumärke har funnits sedan 2014. En kort tid jämfört med deras 90 år som kraftleverantör till gruvindustrin. Idag är deras fokus fortfarande inställt på intelligenta lösningar till gruv- och energisektor. Men energi och dess roll inom industri och samhälle har förändrats. Krav på högre effektivitet, minskad miljöpåverkan och ansvaret gentemot omvärlden fortsätter driva förändringar. En utmaning som Boliden Electro gärna accepterar.

 

Vi har varit där du är.

Det är inte lätt att göra smarta, framtida val när det finns så många möjligheter. Våra konsulter tillhandahåller djup, branschöverskridande kunskap som hjälper Er att bryta ny mark och skapa en tydlig väg framåt.  

Vi tycker dessutom många konsulter pratar om var ditt företag behöver gå. Vi föredrar snarare att ta dig dit med hjälp av innovativa synsätt och lösningar. Vi har i över ett decennium hjälpt företag att sammanställa ett smörgåsbord av möjligheter, upplyst av data och trender som betyder något för ditt företag.  

För det är ju så, för att vara konkurrenskraftig måste din strategi inte bara anpassa sig snabbt till det som sker runt omkring dig,

Du måste dessutom vara tydlig var ni ska. 

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info