NYHET

Bellman Group väljer Sherpas VLS

Bellman Group har valt Sherpas VLS som ledningssystem för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Bellman Group är en anläggningskoncern som verkar inom bergsprängning, schakt, transport och hantering av massor i Sverige. Koncernen är en renodlad underleverantör och levererar tjänster till bygg- och anläggningsbranschen, till övervägande del kopplat till infrastrukturprojekt.

Koncernens verksamhet utgörs av fyra geografiska affärsområden med fokus på samarbete; Öst, Väst, Syd och Nord. Genom ett helhetserbjudande där bolagen i koncernen samarbetar och kommer in tidigt i projekten kan Bellman Group erbjuda kunderna effektivare, mer hållbara och smartare lösningar. Bellman Group har en uttalad förvärvsstrategi och söker efter intressanta verksamheter som stärker koncernens helhetserbjudande i hela Sverige.

Sherpas VLS kommer ge bolaget möjligheter att administrera, förändra och sprida processkartor, styrande dokument och tillhörande information på ett enkelt och smidigt sätt. Processflödena delas sedan via SharePoint Online och Microsoft Teams.

Uppdraget omfattar licens, införande samt utbildning.

Om Bellman Group

Bellman Group är en anläggningskoncern i stark tillväxt med en uttalad förvärvsstrategi. Koncernen verkar inom bergsprängning, schakt, transport och hantering av massor i Sverige. Under 2022 omsatte koncernen 3,9 miljarder kronor. Bellman Group, med huvudkontor i Solna, har cirka 720 anställda och omkring 1 700 underentreprenörer. Moderbolagets företagsobligation är noterad på Nasdaq Stockholm.

Sherpas VLS

 

  • Byggt på SharePoint Online, Visio och anpassade delar i SPFx
  • Paketerad lösning
  • Snabbt att komma igång
  • Enkelt att använda i både SharePoint och Teams

Sherpas Group AB

Skellefteå (Huvudkontor)
Skeppargatan 23, 931 29 Skellefteå
Växel: 0910-508 00

Stockholm
Växel: 08-622 26 00

Support: 0910-508 25

Support: helpdesk@sherpas.se

E-post: info@sherpas.se

Visselblåsning - rapportera om missförhållanden

Vill du komma i kontakt med oss? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Helpdesk

Kontakta oss via telefon eller mail.

Vår Helpdesk-personal är redo att ta hand om din fråga så snabbt som möjligt.

Vi använder cookies för att göra din användarupplevelse bättre. Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till detta.

Jag förstår Mer info